Ремонт на набережній Незалежності триває: що ще мають зробити і коли?

Ремонт на набережній Незалежності триває: що ще мають зробити і коли?
З першими теплими днями в Ужгороді взялися за продовження робіт з капітального ремонту набережної Незалежності: уже давно видно робітників, які працюють над оновленням пішохідної частини набки.

 

Журналіст видання uzhgorod.net.ua розпитував сьогодні керівника департаменту міського господарства Ужгородської міської ради Володимира Бабидорича про те, коли буде завершений проект і що ще мають зробити на об’єкті? 

Отже, зі слів керівника департаменту, виконавець справді вже взявся за продовження виконання проекту. «Другий тиждень поспіль тривають роботи з капітального ремонту набережної Незалежності, завдяки сприятливим погодним умовам вдалося розпочати їх набагато швидше, ніж планували. Виконавець виконує все у рамках проектно-кошторисної документації. Фактично наразі працівники підрядної організації демонтують старе покриття тротуарів із ФЕМ-плитки та бордюри і встановлюють нові поблизу будівлі медичного факультету УжНУ та неподалік транспортного мосту».

Відтак, по завершенні згаданих робіт, виконавець має вивезти все сміття, яке накопичилося на узбіччях, завершити встановлення лавиць, розпочати встановлення світильників, провести озеленення тощо.

«Роботи мають бути повністю завершені, тільки тоді ми будемо оглядати їх  та приймати акти», - додав В. Бабидорич.  

Він також уточнив, що ту ще радянську ФЕМ-плитку, яку робітники зараз демонтують із пішохідної зони набережної, вивозять на територію міського комунального підприємства, охороняють, а відтак планують розподілити між дитячими садочками та школами, де є потреба у заміні покриття.

Згідно з проектом, усі роботи з капітального ремонту набережної мають бути завершені до жовтня 2019 року.  Наразі підрядна організація отримала у 2018 році тільки кошти за укладання асфальтобетонного покриття на проїжджій частині набережної, а також частково авансовані матеріали, які використовують для оновлення пішохідної зони. Цьогоріч ніякого фінансування на роботи не виділяли поки що.

Нагадаємо: як уже повідомляло наше видання, жодних пошкоджень дерев під час капітального ремонту не відбулося, а лавиці з пошкодженим лакофарбовим покриттям, які розташовані поблизу ЗОШ № 3, на набережній Незалежності в рамках виконання капітального ремонту цього об’єкту встановлені не будуть, їх повернуть виробникові.  

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

06 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів