Ніжно, витончено, жіночно: в Ужгороді розпочалась ювілейна виставка Маріанни Мелеш (ФОТО)

Ніжно, витончено, жіночно: в Ужгороді розпочалась ювілейна виставка Маріанни Мелеш (ФОТО)
Сама художниця зауважила, що ця виставка є для неї важливим моментом у житті, своєрідним екзаменом, коли глядач може оцінити її працю. Ужгородці відгукуються позитивно, бо картини торкають по-особливому. Uzhgorod.net.ua запрошує вас на виставку.

 

На виставці в галереї "Ужгород" представлено живопис і графіку. Переважають пейзажі, є й натюрморти. Роботи ніжні й витончені. Глядачі в один голос відзначають їхню жіночність. Загалом тут представлено 40 робіт.

Голова Закарпатської організації Спілки художників Борис Кузьма зазначив: «Знаю той затишок, який створює Маріанна Малеш. Мені особливо подобаються маленькі, камерні, вишукані речі — так і хочеться піти прилягти в затінку цих робіт. Не викликає сумніву, що це закарпатські пейзажі. Але інші: це не тільки гори, тому буде цікаво нашим глядачам»

А голова графічної секції Іван Дідик: «Я знаю Маріанну зі студентських років. Вони з чоловіком Олександром завжди були помітними художниками. Сьогодні тут представлені чудові живописні роботи, але навіть її графіка є на межі з живописом».

Роботи відомої художниці можна побачити до 18 квітня 2019 року.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

03 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів