«Минай» розпочинає другу частину чемпіонату з нічиї

«Минай» розпочинає другу частину чемпіонату з нічиї
«Минай» не зумів у першому матчі другої половини сезону здобути перемогу. У Чернівцях з місцевою «Буковиною» команда зіграла в нульову нічию. Як повідомляє прес-служба синайського клубу, сам матч вийшов доволі складним і міг завершитися з будь-яким рахунком. Тим не менше, додому закарпатці їдуть з одним заліковим пунктом.

 

Зрештою, це можна вважати непоганим результатом, адже «минайці» на виїзді у офіційних матчах здобули лише два очки у останніх 4 іграх. До того ж, «Буковина» була дуже вмотивована – їх явно не влаштовує остання сходинка в чемпіонаті. Тому і гра була доволі бойова.

 

Для обох команд це була перша гра після довгої перерви. У клубів в міжсезоння з’явилося чимало новачків, тому у обох командах склад був експериментальний. У «Минаю» з перших хвилин у офіційних матчах дебютували Артем Кулініч, Юрій Путраш, Вадим Страшкевич. До того ж, нарешті на поле вийшли Ігор Вагін та Володимир Корнутяк, які пропустили практично всю першу половину сезону через травму. І побачити їх на полі було дуже приємно.

 

Сама гра почалася за звичним сценарієм. «Минайці» швидко прибрали м’яч до себе та почали домінувати на полі. Звісно, хвилювання було присутнє – у другій половині сезону кожен матч на вазі золота.  Тим не менше, «минайці» пробували грати у свою гру.  Вони вміло використовували пресинг та працювали «без мяча». На жаль, гарний настрой збив

момент у середині першого тайму. Після відмашки одного з гравців «Буковини» розбили лице Корнутяку, через що він був змушений залишити поле у крові.

 

Загалом «буковинці» готувалася до цього матчу і вміло вибудували ешелони оборони. Через це атакам «Минаю» не вистачало гостроти, адже господарі щільно оборонялися. Найбільш небезпечно гості атакували наприкінці тайму – тоді посипалися дальні удари та навіси у штрафну, але «буковинці» відбилися. У другому таймі господарі стали грати агресивніше і у них виникали моменти після контратак. Деякі з них були дуже гострими, але забити їм не вдалося. «Минай» же пробував дотримуватися своєї ігрової лінії, але зрештою атакам не вистачало гостроти. Навіть фірмовий штрафний від Нурієва не  прийшовся до мети – чернівецькі футболісти і у цьому випадку змогли відбитися.

 

У підсумку гра так і завершилася – без голів. Враховуючи, що житомирське «Полісся» свій матч виграло з рахунком 2:0 (вдома у тернопільської «Ниви»), то саме вони очолили турнірну таблицю і випереджають «Минай» на 2 очки. Наша ж команда наступний тур проведе вдома. Це буде матч 13-14 квітня. Суперник – «Чайка» з Петропавлівської Борщагівки, яка наразі займає 9 сходинку. Осічкою «Миная» сповна скористалося житомирське «Полісся», яке завдяки перемозі над

тернопільською «Нивою» - 2:0 відтісняє минайців на другу сходинку.

 

Uzhgorod.net.ua

 

07 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів