Напад на Закарпатті: за що мукачівець отримав ножові поранення?

Напад на Закарпатті: за що мукачівець отримав ножові поранення?
Вночі 31 травня  до чергової частини Мукачівського  відділу  поліції надійшло повідомлення від працівників місцевої лікарні про те, що ними з ножовим пораненням грудноної клітини госпіталізований  64-річний місцевий мешканець. 

 

Поліцейські Мукачева швидко відшукали нападника  та з’ясували обставини спричинення тілесних ушкоджень потерпілому. Кримінальне правопорушення скоїв  60-річний мукачівець. Зараз  він перебуває у відділку поліції. 

Правоохоронці встановили, що між потерпілим та підозрюваним  виник конфлікт через ревнощі. Обидва чоловіки перебували у стані алкогольного сп‘яніння. Далі сварка переросла у бійку, в ході якої мукачівець, забіг  до свого будинку за ножем, та  ударив ним потерпілого в груди.  

За даним фактом поліція розпочала слідство. Щодо фігуранта справи наразі  вирішується питання про взяття його під варту та повідомлення  підозри у скоєному ним кримінальному правопорушенні. Подію слідчі кваліфікували, як замах на вбивство, це ч.2 статті 15, ч.1 статті 115 Кримінального кодексу України. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

01 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів