На сесії міськради Ужгорода внесли зміни до Програми економічного і соціального розвитку міста

На сесії міськради Ужгорода внесли зміни до Програми економічного і соціального розвитку міста
Ще одним рішенням сьогодні на сесії міськради Ужгорода внесли зміни до Програми економічного і соціального розвитку м. Ужгород на 2019 рік.

 

Перелік цільових міських програм доповнили Програмою інвентаризації та паспортизації об'єктів культурної спадщини м. Ужгород на 2019-2021 роки, Програмою сімейної, гендерної політики, запобігання та протидію домашньому насильству і торгівлі людьми на 2019-2020 роки, Програмою «Розвиток паліативної та хоспісної допомоги у м.Ужгород на 2019- 2023 роки».

Також внесли зміни до рішенням ХХІV сесії міської ради VІІ скликання 10.07.2018 №1151 «Про місцеві податки та збори», зокрема у положенні про податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, у м. Ужгород, а також у додатку до Положення про плату за землю в місті. Наприклад, ставки податку у відсотках до розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня звітного (податкового) року, за 1 кв. метр бази оподаткування для фізичних та юридичних осіб становить 0,50 – на будинки садибного типу, дачні та садові, а також будинки одноквартирні масової забудови, будинки з двома, трьома і більше квартирами, будинки готельного типу тощо. Докладніша інформація наведена в додатку до цього рішення, яке набирає чинність з 1 січня 2020 року.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

11 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів