Закарпаття прийматиме Всеукраїнські змагання з гірськолижного спорту серед дітей

Закарпаття прийматиме Всеукраїнські змагання з гірськолижного спорту серед дітей
В Ужгороді відбулася пресконференція, головною темою якої стало проведення 4-6 березня на Закарпатті відкритих всеукраїнських змагань з гірськолижного спорту серед молодших вікових категорій Krasiya Baby Champ 2020.

 

Організатори заходу - Міністерство молоді та спорту України та Федерація лижного спорту України. Це другі національні змагання під егідою Міністерства молоді та спорту, які відбуваються на Красії – найдовшій лижній трасі в Україні (3,5 км). Тут є можливість витримати всі необхідні стандарти і прийняти 150 учасників, минулого року їх було понад 100.  

У змаганнях братимуть участь хлопці та дівчата двох вікових категорій: 2008-2009 р.н. та  2010-2012 р.н. у таких дисциплінах як слалом та слалом-гігант.  Розпочнуться змагання з офіційного тренування, яке пройде 4 березня, 5-6 березня – це вже самі заїзди та заліки. Вже 7 березня на Красії пройдуть ще одні змагання: міжвідомчі змагання з гірськолижного спорту. Вже зголосилися до участі частина відомств: поліція Закарпатської області, Чопський та Мукачівський прикордонні загони.  А 8 березня на ГК Красія відбудеться гірськолижне свято для дівчат та жінок.

Закарпаття онлайн 

 

29 лютого 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів