До уваги ужгородців, яким не байдужа доля матерів і немовлят нашого міста!

До уваги ужгородців, яким не байдужа доля матерів і немовлят нашого міста!
Із проханням до містян звернувся головний лікар Ужгородського міського пологового будинку Олег Онопко.

 

"На сьогодні адміністрацією закладу вжито ряд заходів щодо безпеки персоналу відповідно до рекомендацій ВООЗ та Міністерства охорони здоров’я України. Закуплено за рахунок коштів міського бюджету засоби індивідуального захисту, дезінфікуючі розчини тощо. Проте наявний ресурс цих засобів є недостатнім та швидко тане. З метою недопущення контакту здорових вагітних і роділь з інфікованими, ми створили окреме так зване "обсерваційне" відділення, ізольоване від решти площ закладу, з окремим входом, приймальним відділенням, пологовими та операційною залами. Зараз інтенсивно працюємо над створенням умов для обстеження інфікованих жінок (проведення КТГ, УЗД, рентгенографії органів грудної клітини тощо) та надання, у разі необхідності, дихальної підтримки інфікованим жінкам та їх дітям.

     Реалізація всіх наших планів потребує значних фінансових затрат, у зв'язку з чим адміністрація закладу звертається до всіх небайдужих по можливу підтримку. Будемо сердечно вдячні за допомогу у забезпеченні нашого пологового будинку будь-якою необхідно для нас апаратурою, засобами індивідуального захисту тощо. Сподіваємось, що вистоїмо у цей непростий час, а з Вашою допомогою всі матері області і їх майбутні немовлята ні в якому разі не відчують ні браку професіоналізму, ні дефіцит людського ставлення", - йдеться в повідомленні.

.Банківські реквізити комунального некомерційного підприємства «Ужгородський міський пологовий будинок» Ужгородської міської ради:

Назва Комунальне некомерційне підприємство «Ужгородський міський пологовий будинок» Ужгородської міської ради,

адреса 88000, м. Ужгород, вул. Грибоєдова, 20б

IBAN UA413204780000026004924866759

в ПАТ АБ «УКРГАЗБАНК»

МФО 320478

ЄДРПОУ 38802040

Призначення платежу: благодійні внески.

 

 

Директор пологового будинку Олег Онопко, телефон – (066)-080-01-26

 

08 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів