Закарпатським абітурієнтам: розпочалась реєстрація електронних кабінетів вступників

Закарпатським абітурієнтам: розпочалась реєстрація електронних кабінетів вступників
Особистий електронний кабінет вступника - це веб-сторінка, за допомогою якої вступник подає електронну заяву до закладу вищої освіти та контролює її статус.

 

Для подання електронної заяви вступник повинен зареєструватись на інтернет-сайті за електронною адресою: http://ez.osvitavsim.org.ua.

Звертаємо увагу: з 3 серпня на базі Приймальної комісії ДВНЗ "УжНУ" працюватиме консультаційний центр для надання допомоги вступникам  (м.Ужгород, вул.Університетська, 14, читальна зала бібліотеки). Вступники можуть звернутися до консультаційного центру з метою створення електронного кабінету, подання заяви в електронній формі, завантаження додатку до документа про повну загальну середню освіту, фото, а також з будь-яких питань, що стосуються вступу на навчання.

Під час реєстрації вступник для здобуття ступеня бакалавра (магістра медичного або фармацевтичного спрямувань) на основі повної загальної середньої освіти зазначає такі дані:
  • адресу електронної пошти, до якої вступник має доступ (логін для входу);
  • пароль для входу до особистого електронного кабінету;
  • номер, РІN-код та рік отримання сертифіката ЗНО;
  • серію та номер документа про повну загальну середню освіту;
  • середній бал додатка до зазначеного документа, обчислений за 12-бальною шкалою з округленням до десятих частин бала і розрахований як середнє арифметичне усіх зазначених в додатку до документа оцінок. Предмети, за якими зроблено запис «звільнений(а)»/ «зараховано», а також факультативи у загальну кількість не враховуються.
Після здійснення усіх цих кроків, на вказану користувачем електронну адресу має прийти лист активації. Перейшовши за вказаним у листі посиланням, вступник підтвердить створення електронного кабінету.

 Реєстрація в Єдиній базі надає вступнику можливість доступу до особистого електронного кабінету з вказаними ним при реєстрації логіном та паролем на інтернет-сайті за електронною адресою: https://ez.osvitavsim.org.ua/.

В особистому електронному кабінеті вступник вносить до Єдиної бази номери телефонів (домашній та/або мобільний) із зазначенням телефонних кодів.

Крім того, вступник завантажує копії документів у електронній формі (сканована копія або фотокопія у форматі pdf, jpg):

Подання електронних заяв для вступу за ступенем бакалавр (магістр медичного або фармацевтичного спрямування) буде доступним з 13 серпня до 18:00 22 серпня.

Звертаємо увагу: особі, яка має спеціальні умови щодо участі у конкурсному відборі під час вступу (пільги), а також в якої наявний хоча б один сертифікат ЗНО 2017 - 2020 років (2018 - 2020 з іноземної мови), необхідно до моменту подання електронної заяви для внесення в реєстр “Особи зі спеціальними умовами” надіслати на електронну адресу Приймальної комісії скан-копії:

Інструкції щодо роботи з системою подання заяв в електронній формі (реєстрація електронного кабінету):

 

Приймальна комісія ДВНЗ "УжНУ"

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

01 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів