В Ужгороді за три місяці роботи дитсадків захворіли всього двоє дошкільнят

В Ужгороді за три місяці роботи дитсадків захворіли всього двоє дошкільнят
Нагадаємо, тільки що закінчилася пресконференція міського голови Ужгорода Богдана Андріїва, під час якої він розповів про ситуацію в місті з поширенням коронавірусної інфекції.

 

Так, за словами міського голови, сьогодні він звернувся з листом до обласної комісії ТЕБ та НС, в якому зокрема просить не припиняти роботу дошкільних навчальних закладів.

Читайте також: Міський голова Ужгорода просить обласну комісію ТЕБ та НС не закривати садочки і не припиняти роботу громадського транспорту

Останнє вкрай актуально родинам з дітьми, адже якщо старшокласників можна спокійно залишити вдома, то дошкільнят – у жодному разі. «Для батьків, у яких малолітні діти, це справжня проблема – нема де залишити дітей».

Міський голова наголосив, що з серпня місяця, відколи в Ужгороді відновили роботу дошкільних навчальних закладів, захворіли всього 2 вихованців.

Крім того, на коронавірусну інфекцію занедужали 19 педагогічних працівників.

Читайте також: Богдан Андріїв: «Такого, щоб не прийняли хворих на ковід до лікарні, в Ужгороді немає»

«Загалом за рахунок міського бюджету ми забезпечили всі шкільні та дошкільна навчальні заклади засобами захисту, антисептиками тощо», - додав Богдан Андріїв.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 жовтня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів