Богдан Андріїв: «Такого, щоб не прийняли хворих на ковід до лікарні, в Ужгороді немає»

Богдан Андріїв: «Такого, щоб не прийняли хворих на ковід до лікарні, в Ужгороді немає»
Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв сьогодні на пресконференції розповів про ситуацію в місті з поширенням коронавірусної інфекції. Зокрема, він відповів на питання журналістів про заповнення ліжкомісць у лікарнях.

 

На сьогодні в Ужгороді лікують пацієнтів, хворих на коронавірусну інфекцію, в закладах 1 хвилі – це Ужгородська міська клінічна лікарня, Закарпатська обласна лікарня ім. Новака, Центр легеневих хвороб та Обласна інфекційна лікарня.

«Такого, щоб не прийняли хворих на ковід, в Ужгороді немає. Ми готові до збільшення кількості ліжок в Ужгородській міській клінічній лікарні», - уточнив міський голова.

Завантаженість закладів І хвилі справді сягає понад 90 %. Але, як прозвучало під час пресконференції від керівника профільної галузі, загалом по області завантаженість медзакладів значно менша, в межах 50 %, деякі лікарні навіть простоюють.

Нагадаємо, міський голова Ужгорода Богдан Андріїв сьогодні на пресконференції повідомив, що звернувся до обласної комісії ТЕБ та НС з проханням внести певні корективи в рішення обласної комісії і не закривати дитсадки та не зупиняти роботу громадського транспорту.  

Читайте також: Міський голова Ужгорода просить обласну комісію ТЕБ та НС не закривати садочки і не припиняти роботу громадського транспорту

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 жовтня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів