“Як тебе сміли бомбити, Києве мій”. Лідерка гурту "Марина і компанія" про створення нового кліпу

“Як тебе сміли бомбити, Києве мій”. Лідерка гурту "Марина і компанія" про створення нового кліпу
Закарпатський гурт “Марина і компанія” та полтавський співак Віталій Лобач представили нову пісню та кліп про столицю України. Пісню композитора Ігоря Шамо виконали з оновленим текстом. Кліп до пісні гурт відзняв у одному з бомбосховищ.

 

Суспільне поспілкувалося з лідеркою гурту "Марина і компанія" Мариною Полончак. Жінка розповіла: війна різко змінила пріоритети. Головним завданням для мене стало: як прихистити, як допомогти, як виручити, як нагодувати.

"В один момент я раптом розумію що музиканти, творчі люди, це не тільки волонтери не тільки люди з великою аудиторію, це щей особливе унікальне військо яке володіє особливою зброєю. Наша зброя — це наше слово, наша пісня, наша творчість. Цю зброю ворогу неможливо ні знищити, ні підірвати, ні відібрати", — розповіла Марина.

Марина Полончак розповіла про написання пісні і зйомки кліпу

“Як тебе сміли бомбити, Києве мій” — саме такі рядки прийшли мені на думку з перших днів війни. І буквально за кілька днів легендарний гімн української столиці набув нового, трагічного, сумного, але правдивого і сьогоденного звучання.

Кліп до пісні відзняли у бомбосховищі. Відзняв кліп закарпатський кліпмейкер Андрій Олаг. Лідерка гурту каже: "Ця пісня робить ворога нікчемним і безсилим перед нашим єдиним українським духом. А нас робить неймовірно єдиними і спільними в одній меті і прагненні до вільної і мирної країни".

Марина розповіла, що з перших хвилин випуску пісні музиканти отримали велику кількість відгуків та реакцій по всіх соцмережах. "Писали матері, наші воїни. Писали з кордонів, з окопів, зі шпиталів... писали медсестри і лікарі, дочки і сини", — розповіла лідерка гурту.

Марина Полончак розповіла Суспільному, що написала також і пісню про перемогу. Тому разом до перемоги: "Хай Україна розквітне на крилах надій, став ти столицею волі, Києве мій!".

 

Суспільне Закарпаття

 

25 березня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів