В Ужгороді відбудеться виставка писанок-мальованок, що вціліли після ракетних обстрілів Росії у "Добропарку" на Київщині

В Ужгороді відбудеться виставка писанок-мальованок, що вціліли після ракетних обстрілів Росії у "Добропарку" на Київщині
В Ужгороді відбудеться виставка писанок-мальованок з ландшафтного парку "Добропарк", що на Київщині, які вціліли після ракетних обстрілів Росії. Про це повідомили на Facebook-сторінці Ужгородської міської ради.

 

На площі Шандора Петефі встановлять 21 писанку-мальованку із "Добропарку". Писанки малювали художники з усієї України. Загалом із понад 500 писанок вціліли близько 140. На деяких із них можна побачити сліди пошкоджень.

Відкриття виставки відбудеться на площі 12 квітня о 14:30. Там проводитимуть майстер-класи із розпису писанок, виготовлення великодніх композицій, вітальних листівок, образотворчого мистецтва.

"Крім того, 12 квітня відбудеться благодійна акція "Подаруй світле свято Великодня Герою!". Мешканці та гості нашого міста можуть долучитися до акції та принести смаколики до Великодня військовим, які знаходяться на лікуванні у медичних закладах Ужгорода. Організований збір продуктів – пасочок, фруктів, соків, сухофруктів, сухого печива – стартує на площі із 12:00", — йдеться у повідомленні.

 

11 квітня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів