Це буде грандіозно: в Ужгороді покажуть хореографічне шоу за мотивами анімаційного фільму"Мавка.Шоу" ФОТО

Це буде грандіозно: в Ужгороді покажуть хореографічне шоу за мотивами анімаційного фільму"Мавка.Шоу" ФОТО
Глядачі з понад 20 міст України побачать ліцензійне хореографічне шоу за мотивами анімаційного фільму «Мавка. Лісова пісня» (Animagrad, FILM.UA Group). А восени «Мавка.Шоу» вирушить на гастролі країнами Європи. 22 травня "Мавка" приїде до Ужгорода.

 

2 березня на українські екрани з приголомшливим успіхом увірвався мультфільм «Мавка. Лісова пісня». За п’ять вікендів він став найкасовішим українським фільмом та найкасовішим анімаційним проєктом за всю історію українського кінопрокату часів Незалежності. За цей час бокс-офіс склав 116 534 116 грн, а права на показ мультфільму продані у понад 80 країн. І тепер історія Мавки продовжиться в хореографічному шоу, створеному за мотивами анімаційного фільму.

«Мавка» стала феноменом і на українському медійному ринку. З мультфільму виріс Всесвіт Мавки — мультиплатформний бренд і кросмедійний проєкт, який активно розвивався вже тоді, коли ще тривала робота над стрічкою. Він змінив історію українського ринку ліцензування: вперше відомі локальні й міжнародні бренди звернулися до фільму, який ще не вийшов у прокат. Було створено десятки ліцензійних товарів – харчові продукти, одяг, книжки, друкована продукція, ювелірні прикраси, іграшки, канцелярія, дитячі товари тощо. 

А з 12 травня герої Всесвіту Мавки з'являться і на театральній сцені — у першій та єдиній офіційній хореографічній виставі «Мавка.Шоу» від Stage Show Company. 

Самі актори так говорять про виставу:

- МАВКА. ШОУ - незабутня театральна вистава для всієї родини, яка відтворює чарівний світ української мультиплікаційної казки.

Дивовижні костюми, чарівна музика та неповторна акторська гра перенесуть вас у казковий світ Мавки та її друзів. Від творців "Winterra" та "Вартові мрій".

- Глядачі поринуть у світ магії та пригод разом із театралізованою виставою "МАВКА. ШОУ" та відчують атмосферу казки мультиплікаційного фільму "МАВКА" у живому виконанні талановитих акторів.  На вас чекають  незабутні враження та яскраві емоції для всієї родини!

- МАВКА.ШОУ -  це велика робота талановитих українців, театрально-хореаграфічна вистава, сворена сильними і вільними, добро створене у боротьбі за життя.

- Українське мистецтво що розвивається у цей надскладний час, унікальний український продукт від незламних духом, що безумовно здобудуть перемогу.

 

08 травня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів