Концерт для душі пропонують закарпатцям артисти Симфонічного оркестру філармонії

Концерт для душі пропонують закарпатцям артисти Симфонічного оркестру філармонії
13 червня о 18:30 ужгородців та гостей міста запрошують на улюблені музичні хіти XX століття, класику та неокласику.

 

Колектив Академічного симфонічного оркестру філармонії здивує і вкотре порадує яскравою, але водночас легкою, релаксною концертною програмою. Музичний вечір буде наповнений атмосферою віденського та італійського шарму, ритмічними звуками вальсів, польок та арій Дж. Верді. Вишукана, романтична, тепла, пронизана флюїдами позитиву та добра, класична віденська музика славетної родини музикантів Штраусів подарує шанувальникам особливий, піднесений настрій. Спілкування музикантів через музичний діалог завжди заряджає аудиторію життєрадісною світлою енергією.

Концерт відбудеться за участі відомих артистів краю – це неймовірної артистки Мирослави ШВАХ-ПЕКАР, яка виконає композиції, що подарують слухачам калейдоскоп вражень та яскравих фарб. А голос Карпат Олександр САДВАРІЙ занурить вас у світ італійської культури з неперевершеними мелодіями та особливим національним колоритом.

Запрошуємо вас відвідати свято для душі та можливість випробувати найвищу музичну насолоду.

Диригентка – заслужена артистка України Вікторія СВАЛЯВЧИК-ЦАНЬКО.

Ведуча – музикознавець Наталія ПІЦУР.

Локація: велика зала Закарпатської обласної філармонії.

Тривалість концерту: одна година.

У разі оголошення повітряної тривоги під час концерту його буде перервано, а гостям запропоновано перейти в безпечне місце.

Захід проходитиме для підтримки наших доблесних Збройних Сил України.

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

ЗВЕРТАЄМО УВАГУ!

КВИТКИ продаються у КАСІ філармонії (можна замовити за тел.: 050 041 28 55 Ольга Євгенівна) та на CONCERT.UA. ПРИЄМНОГО ПЕРЕГЛЯДУ! БУДЬТЕ ЗДОРОВІ! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

 

09 червня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів