Ужгород: до уваги батьків дітей дошкільного віку!

Ужгород: до уваги батьків дітей дошкільного віку!
Оновлено Порядок електронної реєстрації дітей у заклади дошкільної освіти та дошкільні підрозділи закладів загальної середньої освіти Ужгородської міської територіальної громади.

 

Як інформує Управління освіти Ужгородської міської ради. Офіційна сторінка , відповідно до Порядку електронної реєстрації зарахування дітей здійснюється у порядку черговості у такому співвідношенні: чотири дитини, які мають право на першочергове зарахування, на одну дитину, яка має право на пільгове зарахування. Право на пільгове зарахування мають діти, які проживають на території обслуговування відповідного закладу освіти, яка щороку закріплюється за закладами рішенням виконкому міської ради.

Першочергове право на зарахування мають діти, які є мешканцями Ужгородської міської територіальної громади.

У разі виявлення помилок у заявці та/або бажанні внести зміни до заявки батьки або особи, що їх замінюють, повинні звернутися до управління освіти Ужгородської міської ради з відповідною заявою. До заяви додається копія свідоцтва про народження дитини, а також, за необхідності, копії документів, які підтверджують наявність права на першочергове та/або пільгове зарахування до закладу освіти.

Заявки, подані згідно з рішеннями виконкому 08.11.2017 № 362 «Про електронну реєстрацію дітей дошкільного віку до ДНЗ та НВК м. Ужгород», 24.03.2021 № 138 «Про електронну реєстрацію дітей у комунальні заклади дошкільної освіти та дошкільні відділення закладів загальної середньої освіти Ужгородської міської ради», повторної реєстрації не потребують.

Наголошують, що заявка про зарахування дітей до закладів дошкільної освіти та дошкільних підрозділів закладів загальної середньої освіти Ужгородської міської територіальної громади подається виключно через офіційний вебсайт Ужгородської міської ради з використанням сервісу «Кабінет ужгородця».

Наявність у реєстрі заявки є обов’язковою умовою зарахування дитини до закладу освіти.

Ознайомитись з Порядком електронної реєстрації можна за посиланням.

 

12 червня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів