«Ми всі однієї крові». Нацгвардійці стали донорами крові для поранених побратимів

«Ми всі однієї крові». Нацгвардійці стали донорами крові для поранених побратимів

 

Нацгвардійці Закарпаття стали донорами крові. Військовослужбовці завітали до станції переливання у день донора крові. Для багатьох це не вперше – військові регулярно здають кров для поранених побратимів. В цей день вони своїм прикладом закликали усіх небайдужих громадян долучитись до донорського руху.

 

«Нічого страшного в здачі крові немає. Я не вперше це роблю, і відразу погодилась, коли наші хлопці запросили мене сьогодні сюди. Закликаю усіх закарпатців приходити та здавати кров для наших побратимів, які зазнають поранень і потребують саме такої допомоги. Ми ж – українці – всі однієї крові», - говорить молодший лейтенант Національної гвардії України Інесcа Орябко.

 

«Ідея здати сьогодні кров виникла спонтанно – просто у розмові. Я відразу погодився. Для мене це не перший досвід. Я добре усвідомлюю, що це може врятувати життя якісь людині, а мені це не завдасть ніяких незручностей. Тому я сьогодні тут. Хочу подякувати всім донорам крові – усі ці люди роблять велику справу, і мені було дуже приємно бачити велику кількість людей на станції переливання крові. Це означає, що ми зможемо врятувати багато життів», - поділився враженнями капітан Ігор Іванов.

 

У підрозділі Нацгвардії запевняють, що сьогоднішня акція присвячена дню донора крові, але не є разовою. Багато нацгвардійців: і солдатів, і офіцерів регулярно приходять на станцію переливання і свідомо здають кров. Дехто з військовослужбовців завітають на станцію переливання найближчими днями – після нарядів і виконання інших поставлених задач.

 

14 червня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів