Маріупольський театр запрошує завтра в Ужгороді на святкову прем'єру "Листоноші святого Миколая"

Маріупольський театр запрошує завтра в Ужгороді на святкову прем'єру  "Листоноші святого Миколая"
Донецький академічний обласний драматичний театр (м. Маріуполь) запрошує на святкову прем'єру вистави "Листоноші святого Миколая" за п'єсою Марти Гурин. Режисер — Ірина Ципіна, художник — Оксана Радкевич.

 

Напередодні зимових свят кожен маленький хлопчик і дівчинка відкривають свої найбільші Мрії в листах до святого Миколая.

Хтось просить нову ляльку, хтось конструктор, цукерки чи машину. А хтось бажає лише... Мрія кожної дитини з добрим серцем — унікальна і святий Миколай зробить усе можливе для її здійснення.

Головне, щоб він прочитав ЛИСТА! 

А якщо лист випадково загубився? Ця історія — саме про такий випадок. Але ж не можна, щоб котрийсь із маленьких мрійників сумував на свята! На щастя лист вчасно помічають маленькі мишенята — вони вирішують доправити пропажу Миколаю. Ставши листоношами святого, вони вирушають у мандрівку з купою пригод та небезпек. 

Чи встигнуть мишенята передати листа? Чи здійсниться заповітна дитяча Мрія? В Ужгороді завітайте на прем'єру вистави «Листоноші святого Миколая» 16 грудня о 16:00 та побачите все на власні очі.

Цікаво, що у декораціях вистави та костюмах героїв використані зображення (скан копії) справжніх листів із Мріями реальних дітей. Їх написали діти з Маріуполя, які тимчасово проживають в Ужгороді. 

Квитки на сайті concert.ua та у касі театру

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

15 грудня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів