У Будапешті опублікували угорською мовою книгу міністра Кулеби: "Війна за реальність"

У Будапешті опублікували угорською мовою книгу міністра Кулеби: "Війна за реальність"
Книгу опублікував Фонд української культури в Угорщині, за меценацтвом Станіслава Пламадяло засновника групи СП Газ. Мета Фонду - ознайомити угорців з українським світоглядом та допомогти орієнтуватися на полі інформаційної війни. Тому обрали книгу міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби, яка вперше опублікована іноземною мовою.

 

  "Росія неодноразово сіяла ворожість комунікаційними засобами між українцями та угорцями в останні роки", - пише міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба у своїй книзі "Війна за реальність".- Насправді, війну на фізичному полі бою передувала інша війна, яка ведеться інфо-комунікаційними засобами. "Агресор спочатку хоче перемогти у свідомості противника і хоче придушити можливий опір у своєму зародку".

Перший угорський примірник книги міністра закордонних справ України Дмитро Кулеба вручив 29 січня в Ужгороді своєму колезі міністру закордонних справ Угорщини Петеру Сіяярто, під час офіційної зустрічі міністрів.

"Мозок кожної людини налаштований так, щоб сприймати емоційно насичену інформацію набагато різкіше, ніж повсякденні факти" (цитує Кулеба Алекса Корба, відомого нейрофізика). Крім того, людина за своєю природою налаштована радше сприймати негативну інформацію. Це причина того, що "у війні за реальність людська природа дала стратегічну перевагу негативним емоціям". […] Тому що  "достатньо комунікатору переконати нас у тому, що все погано. Наш мозок сам починає спотворювати реальність.” Емоційне переконання перевершує критичне мислення та факти, тому необхідно зосередитись на контролі емоцій».

За порадою Кулеби, угорці, як і всі ми, можуть дати відсіч і запобігти тому, щоб ними маніпулювали за допомогою фейків та брехні. Кожен угорець, хто цікавиться об'єктивною реальністю і не хоче стати жертвою маніпуляцій, повинен прочитати книгу "Війна за реальності".

Фонд української культури в Угорщині, висловлює особливу подяку:

Станіславу Пламадяло, власнику групи СП Газ, та засновник Благодійного Фонду Станіслава Пламадяло, Надєїн Івану, підприємцю, Тетяні Ільницькій, перекладачці,

Мітряєвій Світлані Іванівній, почесній президентці Центру аналізу регіональних ризиків,

Андрашу Радноті та Millennium Emerging Europe Ltd.

 

 

 

 

30 січня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів