Депутати Хустської міської ради висловили недовіру міському голові Володимиру Кащуку

Депутати Хустської міської ради висловили недовіру міському голові Володимиру Кащуку
Сьогодні, 27 лютого, відбулася позачергова сесія Хустської міської ради VIII скликання, на якій 33 депутатів із присутніх 34-х шляхом таємного голосування висловили недовіру та достроково припинили повноваження Хустського міського голови Кащука Володимира Павловича. 

 

Враховуючи звернення депутатів Хустської міської ради VIII скликання за вхідним номером 377/02-12 від 12.02.2024 року щодо скликання позачергової сесії Хустської міської ради з розгляду питання: «Про висловлення недовіри та дострокове припинення повноважень Хустського міського голови Кащука Володимира Павловича», керуючись статтями 42 та 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламентом Хустської міської ради, учора, 26 лютого, міський голова видав розпорядження про скликання позачергового засідання сесії. Відтак сьогодні, 27 лютого, воно і відбулося.

Традиційно сесію відкрили позивні Гімну та хвилина мовчання за загиблими захисниками, опісля слово взяв міський голова. Він у першу чергу подякував кожному за співпрацю, адже, не дивлячись на численні проблеми та війну в країні, всі разом продовжували забезпечувати життєдіяльність громади. Таємне ж голосування депутатів відбулося вже без його участі, а також сесійну залу до процедури покинув й депутат міської ради Валерій Лунченко.

Після того, як обранці проявили волевиявлення кожен на своєму бюлетені у спеціально облаштованій кабінці для голосування, лічильна комісія на чолі з її головою Віктором Сабадошем озвучила результати. Так, 33 депутатів із присутніх 34-х висловили недовіру та достроково припинили повноваження Хустського міського голови спершу таємно, а потім і поіменним відкритим голосуванням таке рішення підтримали.

Відтак виконувати обов’язки міського голови буде секретар ради Василь Губаль.

Власне, сесійно Хустська міська рада прийняла два рішення:

Про висловлення недовіри Хустському міському голові Кащуку Володимиру Павловичу

Про виконання обов’язків міського голови

 

Пресслужба Хустської міської ради

 

27 лютого 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів