У Хусті з'явиться нова транспортна розв'язка?

У Хусті з'явиться нова транспортна розв'язка?
23 березня пройшло засідання Хустського міськвиконкому, на якому було порушено питання нової транспортної розв’язки у місті.

 

Справа в тому, що після проведення реконструкції центральної частини міста, деякі з вулиць стали недоступними для проїзду, а на деяких виникла потреба ввести односторонній рух.

– Пішохідна зона в нас розпочинається біля універмагу і закінчується біля «Ощабдбанку», отже нам потрібно забезпечити транспортний рух від вулиці Корятовича до Свободи. Незабаром починаємо розблокування середмістя, готуємо окремі вулиці до прийняття потоку автомобілів. Тому необхідно узгодити, як саме здійснюватиметься проїзд, – наголосив перший заступник Хустського міського голови Іван Фетько.

Отже, з одностороннім рухом відтепер буде вулиця Корятовича (там же з одного боку буде дозволено паркування), відрізок від костелу святої Анни до костелу святої Єлизавети вулиці Карпатської Січі (з обох боків пішохідного переходу буде встановлено обмежувачі, такий же перехід буде на вул. Свободи). Тут також передбачаються паркомісця з лівого боку вулиці. Крім того, буде встановлено нові дорожні знаки зі світловідображувальними елементами. Вулиця Свободи також буде з одностороннім рухом, як і вул. Степана Паппа.

До речі, переходи в Хусті планується зробити з капроновим покриттям, адже звичайна фарба через 2-3 місяці стирається і її не видно.

На зібранні йшлося і про перенесення однієї зі стоянок для міського транспорту з вул. Свободи (біля технічного ліцею) на 900-річчя Хуста, тобто розташування її неподалік центрального входу до парку відпочинку.

Марина АЛДОН

 

24 березня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів