"Веселі" вихідні: активісти у Чопі підняли силовиків, аби визначили, чи 24 вагони кругляка є дровами

"Веселі" вихідні: активісти у Чопі підняли силовиків, аби визначили, чи 24 вагони кругляка є дровами
Сьогодні вранці до чопських активістів надійшла інформація про те, що у зоні митного контролю вантажних перевезень у місті Чоп до відправки за кордон готують понад 20 вагонів лісу.

 

Активісти одразу виїхали на місце та викликали поліцію.

Активісти зіткнулися із певним спротивом з боку працівників відомства. Проте, наразі, про інцидент повідомлено керівництво СБУ краю, митниці та облдержадміністрації. Зареєстровано звернення на гарячій лінії Поліції України. У ці хвилини митники перевіряють документи. Також очікують компетентну особу, яка б могла підтвердити сортність даного лісу.

"Ми повідомили СБУ, зареєстрували звернення на гарячій лінії поліції. Також вже повідомлено керівництво митниці та ОДА. Оглянувши деревину, на наш погляд вміст зазначений у документах не відповідає дійсності. Всього нараховується 24 вагони лісу. Але, ми не експерти. Тому, очікуємо на особу, яка зможе підтвердити сортність цього лісу. Нажаль, митники не можуть цього зробити", - зазначила Лариса Ступак.

Згідно із документацією, зі слів активістів, ліс їде із Турківського району Львівської області і значиться як, так звані, дрова. Належить деревина підприємству ТОВ  "УКРЛІСКОМПЛЕКС".

Згідно з інформацією, яка розміщена в мережі, підприємство займається оптовою торгівлею деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням.

Зареєстровано ТОВ "УКРЛІСКОМПЛЕКС" за адресою Закарпатська обл., Ужгородський район, село Баранинці, вул. Миру, будинок 2, квартира 2. Також зазначено, що засновники фірми – громадяни Чехії та Росії.

 

17 квітня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів