У Перечині дізнавалися як розвивати сільський туризм

У Перечині дізнавалися як розвивати сільський туризм
Сьогодні, 17 травня, у місті Перечин (ресторан-мотель ,,Турянська долина”) управлінням туризму та курортів департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації було організовано і проведено черговий семінар-навчання для власників сільських садиб та осіб, які збираються починати діяльність у сфері сільського туризму на території Перечинського району.

 

Тема навчального семінару: ,,Сільський туризм. З чого розпочати та як досягти успіху”

Вступним словом привітала всіх присутніх заступник голови Перечинської райдержадміністрації Чомоляк Марина Іванівна, яка наголосила на важливості такого заходу.

На семінарі також виступив начальник Перечинського відділення Ужгородської ОДПІ Сарай Юрій Юрійович, який відповів на питання присутніх щодо оподаткування у сфері сільського туризму.

Серед учасників семінару були представники Перечинської райдержадміністрації, Перечинського районного центру зайнятості, бажаючі займатися сільським туризмом та добровільні слухачі.

Тренер навчального семінару Михайло Данканич шляхом мультимедійної презентації ознайомив присутніх з основними кроками започаткування діяльності у сфері сільського зеленого туризму, а також подав рекомендації, як працювати з туристичним ринком.

Разом з тим на семінарі було розглянуто сучасні тенденції та “магніти” (принади) для туристів, визначено проблемні питання туристичної галузі. Загалом програма семінару була достатньо насичена, супроводжувалася активними дискусіями, присутні мали можливість працювати у фокус-групах.

На завершення заходу всім учасникам було вручено сертифікати, які підтверджують участь у семінар-навчанні.

Наступний семінар-навчання планується провести вже завтра, 18 травня, у м. Мукачево.

Управління туризму та курортів Закарпатської ОДА

 

17 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів