Головним тренером збірної України з футболу став Андрій Шевченко

Головним тренером збірної України з футболу став Андрій Шевченко
Новим головним тренером збірної України з футболу стане колишній нападник "Мілана" Андрій Шевченко, повідомила прес-служба української національної команди.

 

Згідно з повідомленням, контракт з Шевченком буде підписаний на два роки з можливістю продовження ще на два роки. Кандидатуру Шевченко одноголосно підтримав виконком Федерації футболу України.

На Євро-2016 Шевченко виконував роль асистента головного тренера збірної. Головним тренером команди був Михайло Фоменко. Він подав у відставку після невдалого виступу команди, яка не змогла забити жодного гола і вийти з групи.

Шевченко 39 років. Він завершив свою кар'єру в якості футболіста в 2012 році. Він вважався одним з кращих нападників в світі і виступав, зокрема, за київське "Динамо", італійський "Мілан" і англійський "Челсі". У 2004 році Шевченко отримав "Золотий м'яч".

Шевченко отримав тренерську ліцензію УЄФА категорії PRO в березні 2015 року, повідомляє Інтерфакс. Після отримання цієї ліцензії він може працювати тренером клубу або збірної.

 

15 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів