За скільки в Ужгороді можна поласувати фруктами

За скільки в Ужгороді можна поласувати фруктами
Кінець липня продовжує нас радувати літніми дарами природи. В Ужгороді повні прилавки сезонних продуктів: від спілої запашної малини до солодкої кукурудзи. Продаються й гриби, правда, невідомого походження.

 

Кореспондент 0312.ua відвідав один з найпопулярніших ринків Ужгорода, де продається багато зелені, а також супермаркет, і порівняв ціни. Виявляється, що ціни на продукти несуттєво, але все ж відрізняються. Якщо на ринку за один кілограм кавуна просять 4, 50 грн, то в супермаркеті цей солодкий представник баштанних вже коштує 4,99 грн. Така ситуація і з іншими продуктами, наприклад, з кукурудзою. На ринку одна штука кукурудзи коштує 4 гривні, а в супермаркеті буде на гривню дорожче. Щоправда, персики в супермаркеті дешевші – 24 гривні в противагу 30 на ринку. Зате продавчині за прилавками дають чесне слово, що їхні персики домашні. Йморівно за рахунок цього критерію й просять більше.

Якщо окинути оком асортимент на товару в супермаркеті та на ринку, де одразу стає зрозуміло, що на ринку вибір на багато більший. До того ж тут є продукти, яких не має в супермаркетах. Наприклад, ягід. У супермаркеті цей продукт ми знайшли є лише в замороженому вигляді. Кінець липня багатий на ці смаколики, багаті ним і ринкові прилавки. Тут можна зустріти малину (15 грн) за склянку, ожину( 10 грн.), а також чорницю (25 грн.) за один літр. Також в супермаркеті ми не знайшли диню, а на ринку вона продається 10 гривень за кілограм. Є на ринку і грибочки. Біляків можна купити за від 80 гривень за кілограм, підберезників за 40.

Обираючи літні продукти, особливо гриби, не забувайте про безпеку. Смачного! 

Джерело: www.0312.ua

 

31 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів