Міська рада Ужгорода взяла на контроль хід робіт у "Короні"

Міська рада Ужгорода взяла на контроль хід робіт у "Короні"
Сьогодні робоча комісія обстежила пам’ятку архітектури місцевого значення „Готель Корона” на пл. Театральній, 5, 7, що перебуває у стані реставрації. Відповідно до розпорядження Ужгородського міського голови Богдана Андріїва від 2 липня 2016 року № 251, комісію очолив перший заступник міського голови Іштван Цап.

 

Члени комісії, а це представники відділу охорони культурної спадщини та дизайну міського середовища управління містобудування та архітектури, управління у справах культури, спорту, сім'ї та молоді, управління правового забезпечення, відділу муніціпальної поліції Ужгородської міської ради, головний спеціаліст з питань охорони культурної спадщини управління культури Закарпатської ОДА, головний інспектор будівельного нагляду відділу контролю та нагляду за проведенням перевірок Управління державної архітектурно-будівельної інспекції у Закарпатській області, оглянули хід робіт, поспілкувалися з представниками власника – ТОВ «Бізнес Центр Корона» та замовника об'єкта будівництва.

Частина документів була надана членам комісії безпосередньо на місці, щодо інших домовлено про сформування відповідного запиту від міської влади і надання необхідних документів забудовником протягом кількох годин.

 

05 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Ужгород 2016-08-05 / 19:18:09

    Вибачте,зараз принесу документи на право руйнування історичної пам'ятки )).

    На фото факт руйнування КОРОНИ,а ви говорите про якісь документи ? )))))))))))).Смішно дійсно!