Один із найвідоміших футбольних арбітрів світу зустрівся з першими особами Закарпаття

Один із найвідоміших футбольних арбітрів світу зустрівся з першими особами Закарпаття
Нині на Закарпатті працюють над тим, щоб в області проводилося якомога більше спортивних змагань всеукраїнського рівня, зокрема з футболу. Про це повідомив керівник краю Геннадій Москаль під час зустрічі з головою федерації футболу Землі Бранденбург (Німеччина) Фрідріхом Кіршеном.

 

Участь у зустрічі взяв і перший заступник голови Закарпатської ОДА, голова обласної федерації футболу Іван Дуран. Йшлося про розвиток футболу на Закарпатті. 

– Незважаючи на економічні труднощі, які нині є в країні та в області, ми намагаємося розвивати спорт на Закарпатті, зокрема футбол. Маємо намір перенести на Закарпаття проведення змагань та спартакіад, в тому числі футбольних кубків всеукраїнського рівня, - повідомив Г. Москаль. – З цією метою нині триває і реконструкція Ужгородського стадіону. Там оновлюється не тільки футбольне поле, але й бігові доріжки тощо, роботи мають завершитися в наступному році. Голова ОДА зазначив, що область має всі умови для розміщення спортсменів. 

Фрідріх Кіршен – один із найвідоміших футбольних арбітрів світу – перебуває на Закарпатті разом із командою Землі Бранденбург, яка бере участь у міжнародному дитячо-юнацькому турнірі з футболу ім. А. Гаваші, що триває в області.

За його словами, востаннє він був на Закарпатті три роки тому і може відзначити значний прогрес, який відбувся в області як у сфері обслуговування, так і розвитку мережі готелів, спортивних об’єктів. І він вражений цими змінами. А зустріч з першими особами краю свідчить, що вони зацікавлені в розвитку футболу та спорту загалом і в розбудові партнерських відносин.

До слова, між федераціями футболу Закарпаття та Землі Бранденбург вже три роки діє договір про співпрацю. Він передбачає обмін досвідом, навчання тренерів, проведення спільних змагань, додали у Закарпатській ОДА.

 

25 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів