В Ужгороді планують відновити міський Альпінарій

В Ужгороді планують відновити міський Альпінарій
На сьогоднішньому засіданні виконкому Ужгородської міськради додатково до порядку денного включили і розглянули питання про благоустрій, оновлення міського Альпінарію.

 

Проект розробила громадська організація, він обговорювався онлайн і здобув перемогу у загальноукраїнському конкурсі екологічних проектів, отримав підтримку і фінансування з благодійного фонду на суму близько 135 тисяч гривень.

Розробка передбачає санітарну очистку території, обрізку сухостою (гілок), профілактику для убезпечення від шкідників, очищення водойми і заходи, щоб вода залишалася чистою, оновлення сходів, забезпечення їх поручнями, влаштування клумби і місць для сидіння. Про все це сьогодні на засіданні виконкому розповіла ландшафтний дизайнер, викладач УжНУ Діана Кайнц.

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв наголосив, що необхідно терміново зібрати містобудівельну раду, котра розгляне пропозицію, пройти всю належну процедуру, щоб не втратити кошти і оновити унікальний міський скверик.

За дорученням Богдана Євстафійовича засідання містобудівельної ради призначено на завтра, 1 вересня, о 16.00 у приміщенні управління містобудування та архітектури Ужгородської міської ради.

Зібрання відкрите, запрошуються представники ЗМІ, зацікавлені ужгородці.

 

31 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів