«Ганичівський феномен» у східній зоні та звитяжство конгазівського «Витязя» – у західній

«Ганичівський феномен» у східній зоні та звитяжство конгазівського «Витязя» – у західній
Завершилися матчі 15-го туру у першій лізі східної та західної зон чемпіонату Закарпаття з футболу.

 

Новачок першої ліги ганичівський «Інтер» у рідних стінах виборює вікторію – 2:1 (юнаки – 2:1) в протистоянні з непростим суперником «Копанею» (Велика Копаня), яка також претендує на один із комплектів нагород. Завдяки цій перемозі ганичівська команда відривається від найближчих переслідувачів рахівських «Карпат» та ясінянської «Говерли» на 6 очок.

Цікаво, що команда з Ганичів поки що впевнено виграє конкуренцію в таких старожилів ліги як рахівських «Карпат», ясінянської «Говерли» – це завдяки любові мешканців села до футболу, які охоче підтримують команду. На матчі звітного туру були присутні майже 900 чоловік, та стільки на прем’єрлігівську «Говерлу» в останній сезон не ходили – цей показник говорить, що «Інтер» має всі шанси на золото в східній зоні. 

Один із конкурентів «Інтера» ясінянська «Говерла» здобула дуже важливу перемогу в Білій Церкві в місцевої «Вікторії ЛНС» – 2:1 (юнаки – 0:3). З рахунком 2:0 переграє на виїзді у Вишкові однойменну команду рухівські «Карпати» (юнаки – 2:6). Дуже, незвично, що в цього сезоні команда з Вишкова є аутсайдером східної зони, адже в попередні роки вишківчани постійно боролися за потрапляння в призери, а в цьому сезоні плентаються в хвості турнірної таблиці. 

В інших матчах східної зони були зафіксовані такі результати: «Карпати» (Дубове) – «Авангард» (Тересва) – 4:2 (2:0); «Іза» – СК ім. І. Яремчука (Великий Бичків) – 6:1 (1:1); «Старт» (Золотарево) – «Терново» – 3:5 (+:-).

Трійка лідерів східної зони виглядає таким чином: «Інтер» – 35 очок, «Карпати» (Рахів) – 29, «Говерла» – 29.

В західній зоні команда досвідченого тренера В’ячеслава Пінковського – концгазівський «Витязь» після осічки в Ракошині здобуває другу поспіль перемогу. Цього разу в Концгазо господарі здолали міцну команду «Н.Коропець» – 2:1 (юнаки – 3:2). Й зберігають за собою трьох очковий відрив від іншого колективу з Мукачівщини – амбійціного «Бобовища», яке на виїзді без особливих складнощів здолало «Невицький замок» (Невицьке) – 3:0 (0:2). Маючи чимало голевих нагод та навіть пробиваючи пенальті, не змогли забити бодай один гол у рідних стінах команда «Ракошино» в ворота «Локомотив-Чоп», тож безголовою нічиєю завершився цей двобій (юнаки – 1:3).

В інших матчах маємо такі результати: «Березний» – «Карпати» (Верхній Коропець) – 5:1 (юнаки – 2:2); «Баранинці» – «Дерцен» – 3:3 (1:0); «Сокіл» (Кінчеш) – «Карпати» (Перечин) – 2:0 (0:1).

Трійка лідерів: «Витязь» – 31 очко, «Бобовище» – 28, «Локомотив-Чоп» – 27.

Наступний 16 тур у першій лізі пройде 10 вересня  у західній зоні та 11 вересня – в східній.

Роман СЕНИШИН, uzhgorod.net.ua.

Фото автора: Мальовничий стадіон у Ганичах

 

06 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів