Фоторепортажі

ДФС Закарпаття: «Єдине вікно» та зміни до Податкового кодексу

Це теми, які обговорювались 7 червня під час розширеного засідання Громадської ради при Головному управлінні ДФС у Закарпатській області та президії Громадської ради при Закарпатській обласній державній адміністрації.

08.06.2018, 17:56

В Ужгородській міськраді пройшли громадські слухання щодо будівництва нової лінії каналізаційних очисних споруд

Проектанти, працівники комунального підприємства «Водоканал м.Ужгород», управління капітального будівництва міськради обґрунтували необхідність зведення нових очисних: потужності існуючих будувалися у 70-х роках минулого століття для значно меншої кількості населення і закладів в Ужгороді, не відповідають сучасним вимогам, не проводять максимальний комплекс очистки, суттєво випрацювали свій ресурс.

08.06.2018, 17:05

Міжнародна конференція, присвячена транскордонній співпраці на території Карпат, проходить в Ужгороді

Зібрання, присвячене 15-річчю започаткування програми «Польща-Білорусь-Україна», сьогодні, 8 червня, проходить в ужгородському історико-культурному центрі «Совине гніздо».

08.06.2018, 16:54

У столиці Угорщини — виставка-спогад учасника ІІІ Відкритого студентського конкурсу з живопису «Срібний мольберт»

Виставка-спогад, що тягнеться корінням у життя та цінності однієї сім’ї, носить назву «Egy talpalatnyi f?ld el?g nekem» – "Мені достатньо одного клаптика землі".

08.06.2018, 16:26

Учасників благодійного забігу під патронатом Аніти Герцег вітали на українсько-угорському кордоні

Учасників благодійного забігу під патронатом дружини президента Угорщини Аніти Герцег першими зустріли сьогодні прикордонники у пункті пропуску «Тиса».

08.06.2018, 15:40

До уваги водіїв в Ужгороді! З 11 червня змінюється організація руху на площі Корятовича!

Для комфортних умов для всіх учасників дорожнього руху, уникнення постійних заторів та безпеки дорожнього руху у центральній частині Ужгорода з 11 червня 2018 року змінюється організація руху на площі Корятовича (біля готелю “Атлант”) – запроваджується односторонній рух від вул. Михайла Лучкая до вул. Олександра Фединця (у напрямку хімічного факультету УжНУ).

08.06.2018, 15:25

В ужгородському "Совиному гнізді" відбулася конференція "Транскордонна співпраця на території Карпат"

Конференція проходила у рамках святкування 15-річчя транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна.

08.06.2018, 15:14

Які питання й проблеми розглядалися сьогодні на засіданні транспортної комісії Ужгородської міської ради?

На засіданні комісії Ужгородської міської ради з безпеки дорожнього руху та координації руху автотранспорту днями розглянули насамперед подання Управління патрульної поліції щодо впорядкування в місті дорожнього руху.

08.06.2018, 15:00

Ужгородську міськраду сьогодні "проінспектували" студенти УжНУ

Із роботою Ужгородської міської ради сьогодні знайомилися студенти ІІ курсу за напрямом «Право» природничо-гуманітарного коледжу Ужгородського національного університету. Це входить до програми ознайомчо-навчальної практики майбутніх правників і вже є традиційним.

08.06.2018, 14:55

Марихуану знайшла поліція в урочищі "Доманинська реформа" на Ужгородщині

Це неподалік с.Оноківці, приміського з Ужгородом.

08.06.2018, 14:45

Очільник Закарпаття: «Таке враження, що якщо Рахівський район накрив кір, то Виноградівський – якась невиліковна «бацила блокування доріг»

Перекриття автодороги державного значення «Виноградів – Вилок – Велика Копаня» у Виноградівському районі з вимогами до обласної й районної державних адміністрацій провести негайний капітальний ремонт – це повний абсурд і відсутність будь-якої логіки! Так вважає голова облдержадміністрації Геннадій Москаль.

08.06.2018, 14:36

В Ужгороді до Головного управління поліції Закарпаття завітали вихованці табору літнього відпочинку «Сонечко»

Працівники поліції провели екскурсію для вихованців табору літнього відпочинку «Сонечко». Учні Ужгородської школи №3 спостерігали за роботою поліцейських та побували в музеї Головного управління Національної поліції в Закарпатській області.

08.06.2018, 13:53

Фінал Кубку Закарпаття з футболу та відкриття нового стадіону відбудеться у с.Минай біля Ужгорода

Справжнє свято футболу відбудеться у суботу, 9 червня! На новозбудованому стадіоні у Минаї стартує фінальний матч Кубка області серед аматорських команд. За головний трофей поборються ФК "Минай" із Ужгородщини та ФК "Вільхівці" з Тячівщини.

08.06.2018, 13:48

Зіткнення з бетонною огорожею: смертельна ДТП на Рахівщині

Водій автомобіля «Volkswagen Sharan» на автодорозі сполученням «Мукачево-Роганин-Львів» не впорався з керуванням та з’їхав з автодороги. Внаслідок аварії водій та пасажир загинули на місці. У поліції за даним фактом проводять розслідування.

08.06.2018, 11:27

Підлітки із Луганщини, які мали проблеми з законом, приїхали в Ужгород, аби змінити погляди на життя

Діти із м. Попасна (Луганська область), які мали певні проблеми із законом, у супроводі служби пробації приїхали в Ужгород, аби навчитися новому, побачити можливості для розвитку та знайти для себе шлях, який веде до щасливого і здорового життя.

08.06.2018, 10:32

Митці з 5 країн створили та подарували свої скульптури селам Закарпаття

3 червня завершився творчий ІІ-й Міжнародний скульптурний симпозіум V4+ "Міст" за сприяння організації Pro Arte-Munkacs (Мукачево). Цього року він проводився на Виноградівщині.

08.06.2018, 08:58

Нова автомагістраль на Закарпатті стане головним автомобільним коридором між Україною та Угорщиною

У Державному агентстві автомобільних доріг України провели нараду щодо проекту будівництва нової швидкісної дороги від українсько-угорського кордону до м. Мукачево, яка в перспективі стане головним автомобільним коридором між Україною та Угорщиною.

08.06.2018, 08:39

В ужгородському «Совиному гнізді» навчалися працівники соцзахисту області

Обласний семінар-навчання з питань реформування системи субсидій, перевірки особових справ отримувачів соціальних допомог та реалізації сімейної політики відбувся сьогодні, 7 червня, в Ужгороді в історико-культурному комплексі «Совине гніздо».

07.06.2018, 19:14

На стадіоні "Спартак" в Ужгороді змагалися патрульні та нацгвардійці

Сьогодні на стадіоні "Спартак" відбулися змагання між патрульними та нацгвардійцями. Патрульні майже кожного тижня беруть участь у різних спортивних змаганнях, оскільки фізична підготовка повинна бути на першому місці у полісменів.

07.06.2018, 18:55

В Ужгороді визначили переможців конкурсу “Юний технік”

Сьогодні в Ужгородській ЗОШ І-ІІІ ст. №12 відбувся другий етап конкурсу “Юний технік”.

07.06.2018, 18:10

Останні новини