Фоторепортажі

В Ужгородському ботанічному саду - пік магнолієвої краси!

В Ужгороді розпочався сезон цвітіння в ботанічному саду УжНУ відразу кількома екзотами, серед яких найбільше радує око розкішний вид магнолії.

05.04.2014, 12:05

Ужгородці насолоджуються цвітінням плоду любові та благополуччя

Невеличкі кущі, які зацвіли брунатно-червоним кольором на вулицях Ужгорода, привертають увагу не лише мешканців, а й гостей міста.

03.04.2014, 16:39

В Ужгородському ботанічному царстві рослин розцвіла різнобарвна камелія (фото)

В оранжереї ботанічного саду УжНУ, де вже роками росте велетенський банан, розцвіли різнокольорові вічнозелені камелії. Яскравочервоні, ніжно рожеві та білі, а іноді строкаті - пелюстки камелії підкорять серця кожного, хто навідається сюди у найближчий час.

03.04.2014, 15:57

Ароматне чудо – Кінг Б’юті – стало окрасою ужгородських вулиць! (фоторепортаж)

Кінг Б’юті - плакуча червоноплідна яблуня прикрасила вулицю Загорську в Ужгороді. Це декоративне дерево з дуже витонченою спадаючою кроною, надзвичайно гарним та насиченим цвітінням, з якого потім ростуть маленькі вишневого кольору яблучка з запашним ароматом.

31.03.2014, 13:15

Ужгородські пластуни провели мастер-клас із писанкарства (оновлено)

30 березня Ужгородські пластуни НСОУ (Національна скаутська організація України) провели перший із трьох запланованих майстер-класів з малювання писанок до Великодніх свят. Захід проходив у кав’ярні-музеї «Під замком» (Снек).

31.03.2014, 09:50

У закарпатських прокурорів сміття під носом, і їм не потрібна акція «Закарпаттю – чисте довкілля»?

Сьогодні, 30 березня, кореспондент Ужгород.net в обласному центрі «виловив» чергову порцію сміття і вздовж річки Уж, і на березі, до того ж – прямісінько під носом прокуратури Закарпатської області.

31.03.2014, 01:11

Чим здивував Ужгородський ботсад цієї неділі? (Фоторепортаж)

Цієї теплої сонячної неділі ужгородці та гості міста відвідали ботанічний сад УжНУ, адже тут розпочався сезон цвітіння відразу кількох екзотів: з високорослих - неперевершені магнолії, із низькорослих - гіацинти, нарциси, тюльпани, примули, а також кілька видів рододендронів.

31.03.2014, 00:50

Ужгород поринув у квітучий рай сакур (фоторепортаж)

Цієї неділі одна з ужгородських вулиць – Митна – буяє рясним цвітіням японської сакури. Гілки дерев аж прогинаються від густо вкритими та пишними рожевими квітами. Таке неймовірно захоплююче явище не залишає байдужим навіть тих, хто проїжджає автівками по цій історичній вулиці.

31.03.2014, 00:32

1200-літній Стужицький дуб легко переніс закарпатську зиму і виходить із сплячки (фото)

У селі Стужиця, що на Великоберезнянщині, живе дуб-чемпіон. Цьому старожилу фахівці Ужанського національного парку нарахували понад 1200 років. Тож нині він офіційно визнаний найстаршим в Україні.

26.03.2014, 18:56

Великоберезнянські бузьки повернулися з теплих країв у Карпатські гори

У селі Жорнава Великоберезнянського району мешканці спостерігають, як окліматизовується чудова пара бузьок, які тиждень тому повернулися з теплих країв у Карпатські гори. Ці лелеки кожної весни долають сотні тисяч кілометрів, аби повернутися на батьківщину і ввиконати свій природній обовязок – дати життя своїм дітям.

26.03.2014, 18:37

Карликові фруктові дерева не лише плодоносять, а й прикрашають вулиці Ужгорода (фоторепортаж)

Тепла і сонця цієї весни достатньо, тож в Ужгороді рясно зацвіли і карликові фруктові дерева. Кілька з них, скоріш за все черешні, прикрасили вулицю Ракоці.

24.03.2014, 12:30

Ужгород: весняна оранжерея на балконі та під… (фоторепортаж)

В Ужгороді деякі господині, не маючи змогу посадити весняні квіти на подвір’ях багатоповерхівок, вирощують їх на балконах своїх квартир, аби насолоджуватися їх цвітінням та красою. Кореспондент Ужгород.net зафіксував, як на одному з балконів в ужгородки-квітоманки у відрах вже зацвіли перші весняні квіти, серед яких: тюльпани, нарциси, братки.

24.03.2014, 12:01

В Ужгороді розпочався справжній весняний карнавал квіток! (фоторепортаж)

Кожна порядна закарпатська господиня старається створити біля свого будинку казковий квітковий світ, наповнений яскравими фарбами, який щовесни змушує дивуватися його пишності. Кореспондент Ужгород.net вирішив проінспектувати квіткову клумбу в одному із ужгородських дворогосподарств.

23.03.2014, 18:27

Закарпатська ОДА та Ужгородська РДА позмагалися у цвітінні магнолій (фоторепортаж)

Цієї сонячної і теплої неділі кореспондент Ужгород.net став свідком, як біля Закарпатської ОДА та Ужгородської РДА одночасно зацвіли дивовижно ніжно-біла та рожево-біла китайські магнолії і тепер милують перехожих своєю божественною красою.

23.03.2014, 17:35

В Ужгороді цілими родинами насолоджуються з багатоповерхівок весняним цвітінням дерев

Помилуватися буйним цвітінням слив та черешень можна навіть із балкону своєї квартири. Читачка Ужгород.net надіслала кілька фотографій, як у Новому районі в подвір’ях багатоповерхівок ужгородці насолоджуються весняною красою цілими родинами…

23.03.2014, 14:22

Перший цвіт магнолії одягнув дерева на Ужгородщині

Вже 12 років поспіль сім’я Грушовських із Ужгородщини має нагоду милуватися цвітінням дивовижної квітки-дерева – магнолії, яка щороку ранньою весною прикрашає їх оселю.

23.03.2014, 11:52

В закарпатських селах – квітковий рай!

Нарешті справжня весна прийшла, друзі! Хто цього досі ще не відчув, треба терміново залишати бетонні коробки своїх квартир і вирушати на природу. Кореспондент Ужгород.net відвідав сад своєї бабусі поблизу Ужгорода і поділився своїми враженнями у фотосвітлинах.

23.03.2014, 11:12

Квітка-легенда дивовижною красою прикрасила Ужгородську РДА (фото)

Дивовижно ніжно-біла китайська магнолія зацвіла перед фасадом Ужгородської РДА і милує перехожих своєю божественною красою. Видовище настільки заворожує погляд, що одразу ж закохуєшся у цю квітку.

18.03.2014, 14:40

Ужгородські школярі вивчали Томаша Масарика у Карлових Варах (фоторепортаж)

Школярі з Ужгорода побували з екскурсією у курортному місті в Чехії – Карлових Варах, розташоване на заході історичної області Богемія, між Крушними горами та Карловарською верховиною. Організатором поїздки виступила закарпатська громадська організація «Мала Академія літератури і журналістики», яку очолює відома тележурналістка Ірина Гармасій.

17.03.2014, 18:44

Італія втрачає перлину, від якої у закарпатців залишився назавжди слід у серці

Італійський регіон Венето, столицею якого є Венеція, в неділю, 16 березня, почав проведення референдуму про вихід зі складу Італії. На плебісцит винесено питання «Чи підтримуєте ви утворення незалежної, суверенної, федеративної республіки Венеція?»

17.03.2014, 11:27

Останні новини