Завдяки знищенню схем на митниці Україна збагатилася на 2 мільярди – Гройсман

Завдяки знищенню схем на митниці Україна збагатилася на 2 мільярди – Гройсман
Завдяки запровадженим Урядом змінам у рамках реформи української митниці надходження від її роботи у серпні зросли більше ніж на 2 млрд грн. Про це заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, відкриваючи засідання уряду.

 

“У серпні уже відбулося зростання надходжень від роботи української митниці.. По серпню план був 19 млрд плюс. Ми отримали 21 млрд плюс. Це означає, що більше ніж 2 млрд, якщо бути точним 2 млрд 340 млн, потрапили до державної скарбниці в рахунок того, що ми знищуємо оборудки, які відбуваються в митниці”, — зазначив очільник уряду.

Гройсман зазначив, що за результатами візиту до США він звернувся за підтримкою у провадженні реформи української митниці. Вже 19 вересня відбулося оприлюднення фінальної частини звіту Місії США з оцінки потреб української митної служби. Найближчим часом Уряд затвердить цю дорожню карту і почнеться втілення системних кроків, що дозволять навести порядок на українській митниці.

“Там ще все тільки на початку, там ще багато потрібно змінити. Тобто з одного боку, ми будемо змінювати адміністративними методами і якимось швидкими діями. Але треба змінювати усю систему..Я би дуже хотів, щоби ми змінили систему, і система працювала прозоро, ефективно, незалежно від того, хто нею управляє”, – додав прем’єр.

 

27 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів