Сергій Біба представив в Ужгороді свою ювілейну виставку

Сергій Біба представив в Ужгороді свою ювілейну виставку
В галереї «Ужгород» відкрилась ювілейна ретроспективна виставка Сергія Біби. 

 

Експозиція налічує 40 робіт автора. Всі полотна були створені протягом останніх п’яти років. Автор визначає виставку як ретроспективну. Він зазначає, що це його найкращі роботи. Приурочена виставка до 50-річчя митця.

У своїх роботах він сміливо експериментує з фактурою та кольором, досягаючи разючих ефектів. Його полотна дуже настроєві, пробуджують певні емоції, формують настрій. Одних вони заспокоюють, налаштовують на філософський лад, змушують замислитись над сенсом життя, спонукають до фантазій, а інших – дратують.

Сергій Юрійович Біба народився 19 листопада 1966 року у селі Кушниця Іршавського району Закарпатської області. Навчався у художній студії Золтана Степановича Баконія. У 1985 році розпочав свою творчу діяльність. Член Національної спілки художників України з 1995 року. Учасник багатьох обласних, республіканських та міжнародних виставок, пленерів, симпозіумів. Провів сім персональних виставок, три з них – за кордоном. Його твори знаходяться у музеях, галереях, приватних колекціях України, Росії, Словаччини, Чехії, Польщі, Угорщини, Румунії, Югославії, Німеччини, Голландії, Італії, Швейцарії, Австрії, Данії, Ізраїлю, Японії, США.

Працює в жанрі живопису, графіки та інсталяції. Мешкає в Ужгороді.

 

18 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Наталія 2016-11-19 / 11:27:21

    А мені подобаються роботи,дуже сучасні за духом,дуже дивні,як усе в нашому житті

  2. Фааак 2016-11-18 / 19:26:40

    Дратують?