Культурний заклад закарпатського села потребує від влади негайного реагування

Культурний заклад закарпатського села потребує від влади негайного реагування
У ході другого пленарного засідання сьомої сесії обласний обранець Денис Ман звернувся з депутатським запитом до керівництва краю щодо фінансування реконструкції даху будівлі сільського клубу в с. Тур 'я-Пасіка Перечинського району для потреб творчих колективів.

 

Як зазначає депутат, до нього звернувся сільський голова Тур'я-Пасіцької сільської ради з проханням надати підтримку у порядку співфінансування для реалізації проекту з реконструкції даху будівлі сільського клубу. Передбачається, що в реконструйованому сільському клубі буде займатися місцевий творчий колектив. Крім того, частина будівлі після реконструкції може бути віддана в оренду спортивного залу, що забезпечить подальше самофінансування проекту.

У травні  п.р. Денис Ман особисто відвідав клуб і наочно пересвідчився, в якому стані будівля та дах. «Останнім часом руйнація відбувається стрімкими темпами, що у випадку бездіяльності з боку посадових осіб може призвести до втрати нерухомого майна територіальної громади та унеможливить використання будівлі для її розвитку та забезпечення додаткових потреб населення», - йдеться у запиті.

Тож, крайовий парламентар просить забезпечити співфінансування третини вартості проекту реконструкції за рахунок коштів з обласного бюджету від загальної вартості при внесенні змін до бюджету області.

Джерело: Прес-служба Закарпатської облради

 

06 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів