Симфонічний оркестр Закарпаття та рок-гурт «Рокаш» готують справжній сюрприз на День Ужгорода

Симфонічний оркестр Закарпаття та рок-гурт «Рокаш» готують справжній сюрприз на День Ужгорода
Симфонічний оркестр Закарпатської обласної філармонії та рок-гурт «Рокаш» до Дня Ужгорода вперше виступлять із новою спільною програмою. Концерт відбудеться на великій сцені на площі Ш.Петефі у неділю, 24 вересня, розпочнеться о 20.00.

 

Як розповіла сьогодні на прес-конференції щодо особливостей цьогорічного відзначення Дня народження Ужгорода керівник оркестру Вікторія Свалявчик-Цанько, оркестровки, які представлять слухачам, їх буде 12-13, спеціально зроблені до Дня міста керівником «Рокаша» Віктором Янцо. «Це перший виступ у такому складі і з такою програмою, вже активно проводяться репетиції», – розповіла пані Вікторія.

За словами диригента, на початку буде кілька творів у виконанні симфонічного оркестру, відомі хіти, скажімо, з кінофільму «Пірати Карибського моря», композиція для ударної установки тощо. Потім спільний виступ, а, за словами директора комунального підприємства «Уж-Фест» Дениса Лагодіна, на завершення свої хіти виконають і хлопці з «Рокаша».

Вікторія Свалявчик-Цанько відзначила, що вдячна міській владі за увагу до їхньої творчості, за те, що запропонували долучитися до відзначення Дня міста, бо такі серйозні і масштабні мистецькі акції теж формують імідж Ужгорода.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

 

14 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів