На Закарпатті відкрили музей Бойової слави

На Закарпатті відкрили музей Бойової слави
В рамках святкування Дня захисника України в історичному замку «Паланок» відбулось урочисте відкриття музею Бойової слави.

 

Ініціатором створення цього музею – експозиції АТО став Голова правління ГО «Мистецтво проти війни» Анатолій Готько. Головною метою створення такого музею стало бажання вшанувати пам’ять воїнів загиблих на Сході України та донести її відвідувачам реальну картину того, як і чим живуть в умовах війни наші захисники. Фото полеглих Героїв, листи, осколки снарядів, гільзи від патронів, бронежилети, каски, нашивки та багато іншого, що вдалось зібрати спільними зусиллями учасників АТО, волонтерів та небайдужих людей представлені у цьому музеї .

Участь в урочистостях прийняли й військовослужбовці Мукачівського прикордонного загону, які продемонстрували усім присутнім зразки військової техніки, що є на озброєнні в Держприкордонслужбі. Начальник Мукачівського прикордонного загону полковник Дударєв Р.В. виступив з вітальним словом перед присутніми та побажав усім здоров’я, миру та спокою, а також повернення додому з перемогою всіх тих, хто сьогодні щохвилини береже цілісність та суверенітет нашої країни.

Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

 

16 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів