Справити враження на однолітків: стало відомо, що відбулося в ужгородській ЗОШ №9

Справити враження на однолітків: стало відомо, що відбулося в ужгородській ЗОШ №9
Ужгородський відділ поліції розпочав кримінальне провадження за фактом хуліганства в місцевій школі. Правоохоронці встановили, що до правопорушення причетні двоє 16-річних юнаків. Підозрюваних опитали.

 

Вчора, 24 жовтня, до поліції надійшло повідомлення про виявлення загазованості невідомого походження в приміщенні ужгородської школи. На місце події оперативно виїхали патрульні, працівники Ужгородського відділу поліції, рятувальники та медики. У школі задля безпеки учнів відмінили уроки, усіх дітей відпустили додому.

Майже одразу вдалося встановити, що загазованість відбулася не через витік природного газу. В ході проведення слідчо-оперативних дій працівники Ужгородського відділу поліції встановили двох осіб, які підозрюються у хуліганстві. Ними виявили 16-річні хлопці, один із яких – учень навчального закладу, де трапився інцидент. Юнаки пояснили, що розпилили перцевий аерозоль на території навчального закладу для того, щоб справити враження на однолітків. Речовий доказ – балончик «Перець» ємкістю 100 грамів поліція вилучила.

Як зазначалося раніше, внаслідок хуліганських дій ніхто серйозно не постраждав, з місця події госпіталізували 3 учнів, загалом по допомогу медиків звернулося 11 дітей. Їх життю та здоров’ю нічого не загрожує.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 ККУ, тобто хуліганство із застосуванням предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень. Юнаків опитано та відпущено.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

Учні ужгородської ЗОШ №9, які вчора потрапили до лікарні, сьогодні підуть додому

 

25 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів