Роззброївся на повну: мешканець Перечинщини сам віддав поліції цілий арсенал зброї

Роззброївся на повну: мешканець Перечинщини сам віддав поліції цілий арсенал зброї
В рамках проведення місячника добровільної здачі зброї 32-річний мешканець села Дубриничі Перечинського району здав до відділення поліції 9 саморобних ножів, військовий карабін без прикладу та набої.

 

До Перечинського відділення поліції звернувся місцевий мешканець, чоловік здав зброю та 226 набоїв. Він повідомив, що дев’ять ножів кустарного виробництва, предмет, схожий на військовий карабін без прикладу, та набої до нарізної зброї, знайшов неподалік с.Дубриничі в урочищі «Ковачово».

Зброю у 32-річного мешканця Перечинського району  поліцейські вилучили та направили для проведення дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУНП В Закарпатській області.

Від відповідальності за незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами чоловік звільняється, так як зброю здав добровільно.

Нагадаємо, місячник добровільної здачі зброї триває до кінця жовтня цього року. Всі, хто здасть незареєстровану зброю, матиме можливість офіційно отримати дозвіл на її зберігання та використання, і уникне при цьому відповідальності.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

 

26 жовтня 2017р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів