Закарпатські митники позбавили українця «Volkswagen Passat» через тютюнову схованку у баку

Закарпатські митники позбавили українця «Volkswagen Passat» через тютюнову схованку у баку
Сьогодні, 20 грудня 2017 року, на митному посту «Лужанка» Закарпатської митниці ДФС викрито спробу незаконного переміщення 440 пачок цигарок марки «Marvel».

 

Українець – водій легкового автомобіля «Volkswagen Passat» на іноземній реєстрації, намагався незаконно вивезти до Угорщини тютюнові вироби смугою руху «зелений коридор».

Під час митного контролю у працівників митниці виникла підозра щодо переміщення прихованих товарів.  Автомобіль  було  виведено із загального потоку «зелений коридор» і направлено в бокс поглибленого огляду для проведення митного огляду. Під час огляду, в спеціально виготовленому тайнику, в паливному баку, було виявлено 440 пачок цигарок без акцизних марок України.

Таким чином, громадянин вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням засобів або способів, що ускладнюють виявлення таких товарів. За цим фактом складено протокол про порушення митних правил. Цигарки та автомобіль, вилучено.

Справу буде скеровано до суду, який і визначить покарання.

ДФС у Закарпатській області

 

20 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів