Щоб дістатися засніженого Пилипця, туристи бронюють квитки на потяг за місяць-два...

Щоб дістатися засніженого Пилипця, туристи бронюють квитки на потяг за місяць-два...
Особливо на період новорічно-різдвяних свят.

 

Туристів на гірськолижних курортах Закарпаття можна зустріти майже з усіх регіонів України — з Дніпра, Києва, Одеси, Хмельницького, Львова... Цього сезону сніг у горах – на вагу золота.

Така аномально тепла зима аж ніяк не на користь туристичним закладам. Власники садиб кажуть: якщо раніше люди приїжджали сюди на 10 – 15 днів, то останнім часом їдуть лише на 3 – 5. Ще одна проблема, що заважає туризму розвиватись як належить – транспортна. Пан Володимир, власник туристичного закладу розповідає: бронювати квитки на потяг туристам інколи доводиться за місяць-два до запланованої поїздки. Особливо, на свята.

Втім, сподівання на розвиток туризму тут покладають великі. Навіть без снігу гори ваблять відпочивальників. Саме тому в Пилипці місцеві все активніше займаються зеленим туризмом. Аби відпочивальників було ще більше, пропонують і смачну кухню і усі зручності. Ціни називають прийнятні.

Хоч цей зимовий сезон поки великим заробітками місцевих не тішить, та попереду ще половина січня та лютий. Тож, снігу, сподіваються, ще буде вдосталь.

Джерело: М-Студіо

 

11 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів