Актуальна весняна тема: секрет швидкого скидання ваги

Актуальна весняна тема: секрет швидкого скидання ваги
Кількість людей на Землі які балансують між нормальною вагою і надмірною вражаюча. Зайва вага це - дискомфорт і низька якість життя у всіх його проявах.

 

Існує безліч дієт для схуднення але по справжньому дієві ті, що розраховані на тривалий відрізок часу і чималі фізичні, і психологічні зусилля. Короткострокові дієти є і деякі з них досить дієві, але, як показує практика чим швидше худнеш тим швидше повертаються зайві кілограми після дієти, ще й з надлишком.

Бажаючі схуднути повинні розуміти що правильне харчування і фізичні навантаження - основний принцип досягнення очікуваного результату. Так, як це досить нелегко, деякі люди вдаються до застосування підозрілих препаратів, для скидання зайвих кілограмів, або йдуть на якісь інші дикі заходи яких в Інтернеті описано безліч. Медики категорично не рекомендують вдаватися до таких методів.

Для того, щоб відносно швидко і без особливих зусиль схуднути фахівці порекомендували застосовувати тактику періодичного голодування. Почувши про таку процедуру, можна припустити, що це щось дуже складне для виконання. Однак це зовсім не так.

Суть дуже проста, вам потрібно не приймати їжу, в будь-якому вигляді, протягом 16 годин на добу, а протягом решти 8 годин вже можна і потрібно харчуватися.

Якщо ще простіше, то вам потрібно не їсти протягом чотирьох годин після пробудження і за чотири години до сну. Перший прийом їжі повинен відбутися в другій половині дня, бажано о 12:30 або 13.00, якщо встаєте о 7:00.

Ну і звичайно, фізичні навантаження, без них ніяк.

lifeinua.com

 

08 березня 2018р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів