Цікаво знати: харчові продукти, які спалюють жир

Цікаво знати: харчові продукти, які спалюють жир
Беріть на замітку!

 

Суп

З'їдаючи суп на початку трапези, ти знижує рівень калорійності всього прийому їжі, насичуючись так само, як і більш «важкими» продуктами.

Гриби

«Коли наступають більш холодні місяці з меншою кількістю сонячних променів, споживання вітаміну D з їжі стає надзвичайно важливим. Дослідження показують, що низький рівень вітаміну D може збільшувати кількість вісцерального жиру», — говорить доктор Кейлін Сен-Джон. Заповнити прогалину вам допоможуть гриби.

Малина

І хоча фруктоза є такою ж некорисною як і звичайний цукор, вживаючи її зі свіжих фруктів ви не наносите шкоду організму. У свіжій та замороженій малині міститься багато клітковини, що допомагає контролювати рівень глюкози в крові, прискорюючи схуднення.

Кокосова олія

Дослідження показують, що кокосова олія не володіє негативним впливом на рівень ліпідів у крові, як колись вважалося, тому і не відкладається зайвими кілограмами у вас на боках.

Артишоки і спаржа

Ці овочі багаті пребіотиками, кислотою, яка запускає процес схуднення, відновлюючи клітини організму після запалення.

Яйця

Дослідження, опубліковане в журналі International Journal of Obesity, показало, що люди, які їли на сніданок яйця, а не інші продукти з такою ж калорійністю, втратили на 65% більше ваги, і зменшили обсяг талії на 34%. Природно, дотримуючись загальної низькокалорійної дієти.

Перець чилі

У ньому міститься капсаїцин, компонент, відомий своїми можливостями збільшувати насичення організму, тим самим знижуючи загальну кількість спожитих калорій.

Водорості

Додайте норі, хидзики, вакаме, арам і комбу у свій раціон, вони ефективно борються із запальними процесами в організмі.

Броколі

Дослідження підтверджують, що темно-зелені овочі, наприклад, броколі, зменшують кількість жиру на животі, а також знижують ризик розвитку діабету другого типу.

Бобові

Вони досить низькокалорійні, при цьому містять багато клітковини, і тому ідеальні для насичення в період схуднення.

Йогурт

Натуральні йогурти з пробіотиками прискорюють схуднення, що підтвердило дослідження, опубліковане в журналі British Journal of Nutrition.

Часник

Часник вбиває тільки бактерії, що провокують запалення, не чіпаючи корисну мікрофлору, а ще він багатий на речовину інулін, яка допомагає організму ефективніше перетравлювати їжу, і стабілізує рівень цукру в крові.

Квашена капуста

Ферментовані продукти, такі як квашена капуста, мариновані овочі і капуста кімчі, є одними з кращих джерел пробіотиків — форми хороших бактерій, які підтримують здорове травлення та зменшують здуття.

Авокадо

Нездорові жири в обробленої їжі, м'ясі і сирі живлять тип бактерій, які викликають запалення і змушують тіло накопичувати жир, а здорові жири з високим вмістом омега 3 і 6 (авокадо, горіхах, оливковій олії і лососеві), що діють протилежно. Вони забезпечують тебе запасом енергії, надовго приборкуючи почуття голоду.

Цибуля

Тоді як пробіотики сприяють зростанню хороших бактерій, пребіотики живлять ті, які вже є в організмі. Пребіотичні продукти, такі як цибуля і цибулю-порей, виробляють речовини, які покращують чутливість до інсуліну і збільшують кількість спалюваного жиру.

Вода з лимоном

Дієтологи радять пити її ранком і після кожного прийому їжі, щоб запустити процес травлення.

Листова зелень

Шпинат, кейл, китайська капуста — без них просто не обійтися, якщо ви хочете побудувати правильний раціон.

Ківі

Ківі містить арабіногалактан, речовину, яка підживлює здорові бактерії, покращуючи метаболізм і вбиває кишкову паличку.

Вівсянка

"Цілі зерна не тільки поглинають воду, щоб ви відчували себе ситими, але також володіють високим вмістом розчинних волокон, які пригнічують голод", — говорить Бонні Тауб-Дікс, автор книги Read It Before You Eat It.

Грейпфрут

Грейпфрут або інший цитрусовий після вечері завадить вам захотіти солодощі на ніч.

Ukr.Media

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

26 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів