Збірна аматорів виступила в Кубку регіонів ФФУ

Збірна аматорів виступила в Кубку регіонів ФФУ
В Івано-Франківську відбувся поєдинок традиційного турніру Кубку регіонів України серед футболістів-аматорів за участі збірної Закарпаття. Команда Срібної Землі складалася з гравців «Карпат» з Дубового.

 

На жаль, закарпатці поступилися 1:2, хоч у цілому справили більш ніж достойне враження. Як зазначив тренер команди Михайло Руснак, матч видався рівним. Десь наш колектив створив навіть більше гольових моментів. Та першими відкрили рахунок тернополяни. Уже на 3 хв. вони скористалися помилкою візаві. Утім, підопічні Сергія Цубери ініціативи не віддали й мали щонайменше рівні шанси на успіх. За 10 хв. до кінця Ярослав Бучок припустився помилки (хоч у цілому надзвичайно добре відіграв) – 0:2. За хвилину до завершення основного часу Мирослав Фреган після розіграшу карпатівцями «стінки» увірвався в штрафну площу суперника й метрів із 14 влучно пробив – 1:2. Однак часу, щоб урятувати матч, уже не було: арбітр зустрічі додав лише хвилину.

До речі, місцева збірна здолала представників Чернівецької області й поміряється силами з тернополянами в грі за перше місце.

 

25 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів