День поліції України в Ужгороді розпочався святом для дітей

День поліції України в Ужгороді розпочався святом для дітей
Сьогодні в державі святкують День поліції України. З цієї нагоди в Ужгороді на площі Народній відбувається свято для дітей, яке ініціювало Управління патрульної поліції Закарпатської області.

 

Патрульна поліція, яка сьогодні також святкує день народження, присвятила своє свято наймолодшим. На головній площі області вишикували службовий транспорт, а патрульні поліцейські стали для малечі інструкторами і тренерами. Дітям дозволили самостійно дослідити автомобілі, мотоцикли, велосипеди, навчили користуватися сиреною та гучномовцями, розповіли про безпеку руху та дали практичні поради юним гостям свята. А ще дітвору покатали на службових авто.

Зараз на площі біля пам’ятника Тарасу Шевченку діють кілька локацій. Тут дітей пригощають смаколиками і дарують їм подарунки. Патрульні влаштували для малечі низку вікторин і конкурсів, облаштували їм імпровізовану проїжджу частину з відповідними дорожніми знаками та зеброю, організували демонстрацію спецзасобів – зразків зброї, засобів зв’язку тощо. Усе можна пощупати, потримати в руках, випробувати. А ще після сьогоднішнього дня у юних ужгородців залишаться сотні фото на згадку.

На сьогодні у Закарпатській області охороняють наш спокій та забезпечують порядок 2393 співробітники Національної поліції України, з яких в Ужгороді – 158 поліцейських. Вулиці і автошляхи патрулюють 328 патрульних поліцейських. Попри те, що нині правоохоронці мають професійне свято, сьогоднішній день залишається для них робочим. Вони ні на хвилину не полишають свої головні обов?язки – служити і захищати народ України. Зі святом, поліцейські!

Нагадаємо, що 4 липня 2015 року Президент України підписав новий Закон України «Про Національну поліцію», який раніше був затверджений у Верховній Раді.

Катерина Ірха для uzhgorod.net.ua

 

04 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів