Переваги та недоліки телевізорів зі Smart TV

Переваги та недоліки телевізорів зі Smart TV
Ігри, перегляд фото та відео контенту, віртуальне спілкування, доступ до всіх інтернет сервісів - Smart TV сьогодні стала обов'язковою і незамінною функцією у телевізорі. Однак кожен виробник бачить розвиток справжньої технології по-своєму!

 

ABV в особі найбільшого спеціалізованого інтернет супермаркету TV пристроїв пропонує техніку десятків брендів - це більше 7 сотень моделей в каталозі! Зручна пошукова система на сайті і компетентні менеджери допоможуть Вам визначитися з оптимальним варіантом швидко і точно: 0(67)634-40-10, 0(63)887-62-20 или 0(50)07-555-97. Вміст каталогу і деталі роботи магазину на сайті: https://www.abv.com.ua.

Smart TV - переваги і недоліки сучасних телевізорів

Цінність цієї групи телевізійних пристроїв в першу чергу визначається наступними перевагами:

  1. Можна без проблем підключатися до інтернету. Для цього не потрібно ніяких складних систем - достатньо наявності Wi-Fi в зоні перегляду ТБ.
  2. Взаємодія з додатками, швидкість завантаження файлів, час відгуку на команди - сучасний телевізор із Smart TV демонструє високу швидкість роботи (ця перевага значною мірою залежить від якості інтернет з'єднання).
  3. Ви можете керувати системою різними способами. Для цього кожен пристрій оснащується спеціальним пультом дистанційного керування, також можна підключати клавіатуру і навіть мобільний телефон на базі Андроїд. Для пристроїв дорожче є можливість управління з використанням жестів і голосових команд https://www.abv.com.ua/product/televizor-samsung-ue32j4710akxua.
  4. Можна підключати персональний комп'ютер для обміну зображень, відео та аудіофайлів.

«Розбір польотів» телевізорів різних виробників і цінових груп показав, що одними перевагами справа не обходиться. Телеприймачі з вмонтованою системою Smart TV володіють наступними недоліками:

  • Відсутня можливість перегляду відео в форматах .avi .mkv.
  • Незважаючи на відносно недавню появу Смарт-технології, багато ігрових програм морально застаріли.

Ще в 2017 році в список недоліків можна було дописати значну різницю у вартості в порівнянні зі звичайними телеприймачами, проте 2018 рік її максимально вирівняв!

Більш предметно ознайомитися з перевагами та недоліками смартов є можливість з вивченням конкретних моделей ТВ за допомогою аналізу відгуків про них (є на кожній товарній сторінці онлайн-супермаркету АБВ)!

 

30 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів