Фекалії у підвалах багатоповерхівок просто вбивають жителів міста над Латорицею!

Фекалії у підвалах багатоповерхівок просто вбивають жителів міста над Латорицею!
Всі проблеми — у заміченій каналізації, однак міській владі на чолі з Андрієм Балогою до біди мешканців таких будинків "діла немає"!

 

Вже понад 10 років антисанітарія у будинку № 5а на вулиці Ярослава Мудрого дошкуляє не тільки його мешканцям, а й працівникам магазинів та просто перехожим, адже сморід з підвалу розноситься далеко від будівлі – а це центр міста.

Проблема у забитій каналізації, яка потребує капітального ремонту або заміни на нову. Проте куди тільки люди не зверталися – питання залишається відкритим.

Аналогічна проблема і у сусідньому будинку №5. Тут так само підвал у фекаліях. Його мешканці теж долучилися до колективних скарг, заяв, звернень та клопотань, аби вирішити десятилітню проблему.

Проте, до прикладу, УМГ повідомило, що ММКП «Мукачівводоканал» не може замінити каналізаційну мережу, оскільки бюджетом на 2018 рік не передбачено виконання проектно-кошторисної документації та ремонту. При внесенні змін до бюджету 2018 р. на засіданні профільної комісії запропонують включити цей об’єкт до плану. Проте що з цього вийде та головне, коли – питання відкрите.

Джерело: М-Студіо

 

11 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів