Місця відпочинку від лісівників Закарпаття розташовані в найбільш доступних і комфортних місцях

Місця відпочинку від лісівників Закарпаття розташовані в найбільш доступних і комфортних місцях
В Закарпатті на території ДП «Ясінянське ЛМГ» облаштована велика кількість місць для зручного, та безпечного відпочинку у лісі та на території лісфонду.

 

Директор ДП «Ясінянське ЛМГ» Василь Теличук: «Рекреаційні пункти розташовані в найбільш доступних і комфортних місцях, вони раціонально організовані, мають мережу доріг, прогулянкових маршрутів, місць відпочинку і стоянок. Для тих, хто хоче організувати пікнік з ночівлею передбачена ділянка для розбивки наметів».

Роботи з будівництва, благоустрою та обслуговування рекреаційних пунктів на території Ясінянського лісгоспу проводяться за власні кошти підприємства та силами працівників державної лісової охорони.

В.o. інженера з рекреаційного благоустрою Надія Марусяк наголошує: «Ми пропонуємо відпочинок активний, пізнавальний. Для цього облаштовано та промарковано туристичні маршрути, екологічні стежки, які приведуть вас до неймовірних краєвидів , памяток  природи. А також нових  рекреаційних пунктів. Натомість ДП «Ясінянське ЛМГ» просить лише поважати працю інших: не смітити, не нівечити споруди і берегти ліс. – Тобто, дбати про те, аби відпочинок тут і надалі залишався затишним та комфортним».

Джерело: Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

 

13 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів