Максимальний комфорт і безпека: як підійти до вибору ванни?

Максимальний комфорт і безпека: як підійти до вибору ванни?

 

Останнім часом ванна кімната для людей перетворилася з місця, де можна змити з себе накопичені за день бруд і втому, в куточок для відпочинку. Вони годинами безперервно можуть ніжитися в гарячій воді, відпочиваючи і набираючись сил. Отже, для максимального комфорту, до вибору ванни необхідно приділити чимало часу.

Чавунні ванни – якість і простота

Покупець вибирає виріб з цього матеріалу не тому, що звик до нього, а тому, що він має певні властивості. Головні з них це:

·  безпека;

·  тривалий період використання ванни;

·  надійність.

Єдиним недоліком буде висока вага. Завдяки доступній ціні, купити ванну в Україні не проблема. Проблема її доставити в потрібне місце, особливо якщо мова йде про верхні поверхи. Вага найлегшої ванни буде не менше вісімдесяти кілограмів. Це чимало, так як інші варіанти будуть значно легші, але конструкція стоятиме рівно і стійко. На відміну від зразків з інших матеріалів. Такі ванни покривають шаром емалі. Це вибагливе покриття, адже вимагає дбайливого обслуговування. Отже, перед тим, як купити продукт, потрібно уважно оглянути його: щоб не було відколів та тріщин, а тон був рівний. Стежити за чистотою ванн потрібно теж вміло. Не можна використовувати абразивні речовини - вони тільки нашкодять. Форма ванни з чавуну теж не дуже різноманітна. Через велику вагу, вони тільки прямокутні. Якщо бажаєте встановити у себе продукцію якоїсь іншої фігури, краще звернути увагу на більш легкі матеріали.

Саме в такій ванні по закінченні робочого дня хочеться не тільки змити бруд, але і втому.

Акрилові ванни – різноманітність форм

Інтер'єр ванного простору заграє новими фарбами, якщо його оживити виробом незвичайної форми. Допоможе в цьому ванна з акрилу. Вона має безсумнівні плюси:

·         різноманітні форми;

·         маленьку вагу;

·         більший вибір кольорів, не тільки стандартної монохромної гами, а й можливість використовувати всі кольори веселки;

·         теплоємність.

Таку ванну транспортувати не складно. Якщо покупець бажає встановити в себе велику ванну з достатнім об’ємом, то слід обирати саме ці варіанти. Вони прослужить довгі роки за умови правильного догляду. Як і чавунні ванни, ці також не можна мити абразивом. До того ж, їх легко подряпати. Однак виправить недолік звичайна наждачний папір – варто лише протерти подряпане місце, і папір відшліфує поверхню. Тут важливо не перестаратися, інакше постраждає подвійно саме ванна. Ціна ванни залежить від покриття, розміру моделі і бренду виробника.

 

29 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів