Компанія «Автомеханика» пропонує купити зарядний пристрій для автомобільних акумуляторів по привабливій ціні і на вигідних умовах

Компанія «Автомеханика» пропонує купити зарядний пристрій для автомобільних акумуляторів по привабливій ціні і на вигідних умовах

 

Зарядні пристрої для автомобільних акумуляторів, представлені на сайті компанії «Автомеханіка», дають змогу відновити заряд до рівня, потрібного для запуску двигуна автомашини, забезпечення роботи різноманітного електрообладнання, яким оснащують сучасні автомобілі.

Вони працюють від електромереж з напругою 220  Вольт. Здійснюють перетворення вхідного струму з одними характеристиками на вихідні з іншими, потрібними для зарядки акумуляторної батареї авто.

 Види зарядних пристроїв для автомашин

Вони бувають:

-        трансформаторними;

-        імпульсними;

-        інтелектуальними.

Всі такі сучасні пристрої являються автоматичними. Самими прогресивними з них є інтелектуальні зарядні пристрої. Вони не потребують регулювання з боку користувача, самостійно визначають необхідну для забезпечення заряду силу струму, після повної зарядки акумуляторної батареї переходять в режим очікування.

На які характеристики зарядного пристрою для автомобільних акумуляторів потрібно звертати увагу при здійсненні його вибору?

1.     Сила струму зарядки. Вибір залежить від ємкості акумуляторної батареї. Якщо вона дорівнює 62 Ач, то сила вихідного струму не повинна перевищувати значення 6,2 А.

2.     Наявність можливості підзарядки акумулятора в режимі Boost (прискореному). Але при цьому швидкість зарядки, повинна бути більшою від стандартного режиму не більш ніж на 30 %. Цей режим забезпечує можливість запуску мотора уже після 15-20 хвилин.

3.     Напруга. У підходящого для акумулятора зарядного пристрою вихідний струм повинен мати напругу не більше 12 Вольт.

4.     Безпека використання. Такі пристрої можуть мати різні системи захисту. Чим їх більше, тим безпечнішим буде зарядка у використанні.

Пропозиції компанії

На полицях Інтернет-магазину фірми «Автомеханіка» покупець знайде зарядні пристрої для акумуляторних батарей від різних компаній-виробників. Всі вони ретельно підібрані, пройшли прискіпливий і жорсткий контроль якості, тому є надійними виробами. Кожен з них  гарантовано буде працювати довгий проміжок часу без необхідності ремонту при умові його експлуатації відповідно до рекомендацій виробника.

«Автомеханіка» пропонує придбати зарядний пристрій для автомобільних акумуляторів, ціна на який приваблива навіть для найекономнішого клієнта. Широкий асортимент виробів здатен задовольнити вимоги навіть самого прискіпливого покупця. 

 

05 жовтня 2018р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів