Закарпатцям на замітку: користь денного сну

Закарпатцям на замітку: користь денного сну
Чи не кожна людина відчуває виснаження й ослаблення організму, особливо восени. Один із засобів боротьби з негативними чинниками - денний сон. Переваги такого відпочинку пропонує сайт "Корисні поради"

 

Сон в денний час допоможе:

Відновити розум і тіло.

Кожній людині напевно, знайоме почуття перевтоми. Так організм сигналізує, що необхідно відпочити деякий час. За допомогою 15 хвилин сну ви можете підвищити працездатність, стати більш зосередженим.

Поліпшити пам’ять.

Більшість відомих політиків і вчених мали звичку спати протягом дня, особливо під час найактивніших років свого життя. Короткий сон не тільки покращує відновлення організму, але також сприяє поліпшенню пам’яті,  позитивно впливає на процес навчання і сприйняття інформації.

Зберегти здоров’я і красу.

У другій половині дня сон також є джерелом для краси і здоров’я. Денний сон запобігає хворобам, особливо тим, які пов’язані з нервової та серцево-судинною системою.

Поліпшити настрій.

Після напруженого дня або сумної події сон швидко поставить на ноги і дозволить тверезо поглянути на світ. Коли ми спимо, наше тіло виробляє серотонін, гормон щастя, який діє як антидепресант і збільшується почуття задоволення.

 Сон у денний час відновить сили краще, аніж перегляд улюбленої передачі. Тож відпочивайте правильно!

 

01 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів