Працівники «Закарпатгазу» попередили ужгородців про аварійну ситуацію

Працівники «Закарпатгазу» попередили ужгородців про аварійну ситуацію
Закарпатець накрав газу майже на 36 тисяч гривень.

 

Ввечері 11 жовтня в аварійно-диспетчерську службу ПАТ «Закарпатгаз» надійшло повідомлення від мешканця будинку № 11 по вулиці Легоцького в обласному центрі про можливу аварійну ситуацію. На місці газовики виявили несанкціоноване втручання в газову систему одним із мешканців з метою крадіжки газу, - повідомляє  прес-служба ПАТ «Закарпатгаз».

Упродовж багатьох років споживач оселі, де було виявлено втручання у газорозподільну мережу, вважав за норму використовувати природний газ для приготування їжі та підігріву води (адже там встановлено тільки газову плиту), але при цьому розраховуватися за спожитий ресурс не поспішав. Станом на жовтень 2017-го року він встиг накопичити борг за спожите блакитне паливо на суму понад 23,8 тис грн – за що і було припинено газопостачання, а справу щодо стягнення заборгованості передано до суду.

Станом на жовтень 2018 року заборгованість цього споживача становить вже майже 36 тис грн, без врахування вартості відшкодування за роботи з припинення й відновлення газопостачання.

ПАТ «Закарпатгаз» закликає клієнтів не йти на невиправдані ризики, адже кожен випадок самовільного відновлення газопостачання обов’язково стане відомий фахівцям компанії.

 

12 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів